You're really wierd

Varför är mina två superstalkers inte inne när man behöver dem som mest????
Kom nyss hem från att vara barnvakt till mina hyperänglar. Lite tröttsamt men jättemysigt och kul på samma gång. Vi har lagat ugnspannkaka och bakat chokladbollar. Ella och Karin hade dukat jättefint med servetter och sugrör. Alla fick också varsin häst eller enhörning som stod vid varje tallrik. Sen kollade vi på Johnny English, Charlie and the Chocolate Factory. Sen när Karin och Ella gått och lagt sig så kollade jag och Paul på början av Rango, men Johnny Depp i huvudrollen. Älskar verkligen honom och hans röst, han kan fan spela allting! I vote Best Actor Ever.
Borde kanske städa mitt rum egentligen...Men lägger upp lite bilder från igår istället. Det va btw svårt att få nån riktigt bra bild på RR när de inte står still en minsta sekund, vilket inte är något negativt.
Förbandet: Not Called Jinx

Adam i RR.

Per i RR.

Hannes i RR.

Jag med Per i RR.

Elinda med Per i RR.
Våra kära tyska vänner från Not Called Jinx.
Läs min kära bästaste Annas blogg om hur hon lever ett drömliv i Englands Brighton!→nonAnnan
PEACE

Bilden

Yes! Lyckades äntligen lägga upp bilden med alla grejjer jag fick med mig hem igår.

My neck hurts from all the headbanging

Vaken ännu en dag. Snart dags att träffa Mickis i forum. En fika och lite shopping kanske? Fast borde inte shoppa eftersom jag ändå inte kommer kunna ta med allt till Australien. Buhu.
Igår bokade vi i alla fall tågbiljetterna till Linköping. Det ska bli så grymt kul att hälsa på Felix och Erik! Det är verkligen dags nu att fira vår sista 18åring. Festande i två dygn kan vara jobbigt, men sjukt jävla kul kommer vi att ha!
Hittade ett nytt band igår, som spelades i högtalarna innan RR. Sparks the Rescue heter dom och är från Amerika. Dom är assuuuuum!
Ikväll är det dags att va barnvakt igen. Filmkväll och bakning av chokladbollar. Inte så dumt sätt att spendera kvällen.
http://mariaiafrika.blogg.se/ Det här är min kusin Marias blogg. Hon går i skolan i Afrika i ett helt år. Verkar så sjukt kul! Klicka in och läs lite och kolla på de fina bilderna vettja!
Dags att kladda på sminket nu, toodles!

The Royal is in town!

Ananas och apelsinjuice är fanemej den bästa juicen!
Jag kom precis hem från Debaser Slussen där inga mindre än Royal fucking Republic spelade ikväll! Det va så jävla efterlängtat och så sjukt grymt att det inte är sant! Som Lotta skulle ha sagt "det var exakt hur bra som helst!". Snart kommer bilder ska ni få se!
Va i alla fall där med denhär tjejjen:
Den allra grymmaste Elinda som finns och det går varkligen inte att ha okul med henne på något sätt!♥ Och hon var jätteduktig som orkade hela kvällen trots sina omanlar som inte finns längre. Efter konserten ledde det iaf till att vi hängde med förbandet Not Called Jinx från Tyskland. Något jag fick lära mig ikväll va att det, tro det eller ej, faktiskt finns snygga tyskar! Och det är ju alltid trevligt. Fick också träffa Per och Hannes från RR och så såg vi hur Adam strosade runt i sin morgonrock och åt knäckemackor...Hmmm, glamoröst? Coola och astrevliga skåningar va dom i alla fall! Per gav mig dessutom min första trummpinne. Yey.
När man kom hem och kollar i sin väska så hittar man endel nya saker som ej var där när jag gick hemifrån...:
Försökte ladda upp en bild på allt, men min dator verkar inte vilja sammarbeta alls...
I väskan fanns i alla fall:
  • En skiva jag köpte av Not Called Jinx för 10:-
  • Två st plektrum från Not Called Jinx
  • En nästan sönderslagen trummpinne från Per i Royal Republic
  • En Royal Republi t-shirt, assnygg!
  • Tydligen Elindas kort-plåt-låda, med hennes busskort i...hur fan kom hon hem?
  • En gammal cheese-burgare från Donken som vi handlade på innan spelningen, ca klockan halv sju, som Elinda inte sen orkade äta upp och tyckte att det va en jättebra idé att spara den till senare i min väska...
  • En flyer med assnygga bilder på hela RR. Det skumma är att det typ är helt på franska?
Nu är det väl dags för mig att sova kanske... Men måste bara skryta lite med att jag ÄGER min ärkefiende, Josefin, så jävla hårt! Hon följer tydligen efter RRs turné nu och va och såg dom i Malmö igår. Imorn ska hon till Oslo där dom ska spela. Hon pratar tydligen med alla i banden också och enligt Tommy i NCJ så är hon asajobbig. Haha så skönt att höra rakt från hennes offer! Haha hon är så jävla ägd eftersom vi prata med dom hela kvällen och hon satt själv med sina fula kompisar i ett hörn. Fan va elak jag låter, men känner mig lite otroligt skadeglad. Dessutom hatar hon mig också, bara för att jag alltid vinner. Hihi
Vi låter dom kloka orden avsluta kvällen. Godnatt!

Hundar kan visst sitta

Idag va det lunch med Mimmi. Ett tag sen man träffade den bruden. Men nu va det dags! Lunch på Därmedpasta i Ektorp med en galen Troja hund som sällskap. Asgod pizza med salladsbuffé och kaffe på maten för endast 80:-. Troja är otroligt duktig på att sitta:
Älskar denhär bilden!↑

Oskar!

Så jävla cool! Lätt värd 250 spänn!

Fact

It is not sad when things come to an end...


because it is the beginning of something else.


(↑Ringblommsfrön↑)


Cheese?

Vad är grejjen med att Donken i Slussen som alltid har öppet inte har det inatt, bara för att jag tänkte gå lite tidigare så att man hinner köpa en cheese?

Two wrongs don't make a right, but three rights make a left.

Jag har inte orkade blogga igår.
Jag gillar att att Avril är mycket argare nu, eller mindre puttinuttihappy. Det blir bättre musik då! Arg musik är nästan alltid bäst! Det är då man blir gladare och får mer power!
Vet att jag nyss la upp den, men värt att lägga upp igen!
Igår kom mitt paket på posten! Det med örhänget. Fick veta att ja kunde hämta ut det på posten på Maxi. Fatta glad jag belv? Började hoppa runt! När man kommer dit får man ett paket med en sånhär lapp på:
Då blev det sadface.
Sen fick man då se hur själva paketet såg ut. Vilket var såhär:
Inte glad då. Hur fan behandlar posten posten? (höhö)
När jag öppnar verkar dock draken hel, men aldelles platt...Så hur ska den gå att ringla runt mitt öra då? Trots efter mycket böjande med hjälp av pappa så passar den äntligen!
Snart kommer en bild med den på oxå! Ascool and I love it!
Nu ska jag snart iväg och spela biljard helt plötsligt med Lotta och lite folk. Kan ju bli spännande!
Wish me luck!

Learn to fly

Vart ska man börja? Idag är det måndag och mitt höstlov har börjat. Sista pubkvällen på grönan igår och en massa folk samlades på Lejonbacken och After, och till sist såklart Donken. Tyvärr va snubben som serverar för kallt vatten inte där.
Igår va jag äntligen hemma hos Elinda som ligger hemma och är sjukskriven. Men det va finally dags att se nya avsnittet av Supernatural! Det va helt sjukt bra och Misha Collins kommer vara helt sjukt grym i de kommande avsnitten! Can't wait! Elinda hade även en grym idé på hur vi ha det nere i landet down under. När vi har vart au pairer ska vi åka på tågluff i Asien i typ en månad. Se lite av Indonesien, Thailand och kanske Kina! Kan ju bara bli hur grymt som helst! Långtar som fa'an! Såg idag också att inga mindre än Foo Fighters kommer att spela i Sydney när vi är där och med självaste Tenacious D som förband! Can you even imagine! Blev alldeles yr när jag insåg alla spelningar och festivaler vi kommer kunna gå på! Whoopah!
Här är till och med både Kyle och JB från Tenacoius D med i början! 
Idag är det dags för mera körning och sen köp av ascool röd retro-klocka! Som ska va i köket och matcha vår nya lampa och gamla vattenkokare! Gillart!
Senare kanske det blir ett litet besök hos Elinda igen, yeeey!
Såg idag på nya avsnitt av Two and a Half Men, men Ashton Kutcher. Han är fan grym. Gillade aldrig riktigt Charlie Sheen, men nu kommer jag nog att börja kolla på serien. Kan ju faktisk bli riktigt bra!
Idag klippte jag av mitt wristband från West Coast Riot. Känns lite sorgligt, men det va väl dags nån gång. Har ju ändå haft det sen 16:e juni. Vilket är lika med 102 dagar sedan.
R.I.P.
Har äntligen lyckats hålla bäbis-Anton stilla och ta en bild på sötisen!
Nu är det dags att läsa lite teori, så att man kan få tag på det där nedrans körkortet nån gång! Seeeeya!

Crazy is just fine, cuz I like where im go...

Crazy is just fine, cuz I like where im going.


One for all and all for one!

Igår på min filmkväll med mig själv såg jag på You Again. En film med Kirsen Bell och Jamie Lee Curtis. Den va faktiskt riktigt rolig och jag har älskat Kirsten Bell enda sen hon spelade Veronica i Veronica Mars. Sen efter det hade jag tänkt att se på Rango, men insåg att jag laddat ner den på spanska... Men movin on så började jag istället att kolla på The Three Musketeers, med bland annat Charlie Sheen som den troende av de tre och en mycket snygg D'Artangan. Dock är filmen från 1993, så han är typ 40 år idag. Grym var den ändå! Historien är min faviorit av alla böcker och alla filmer och även teatrar. Eller jaa, Greven av Monte Cristo är typ samma nivå. Men så himla bra med repliker och alla karaktärer så att man bara sitter och ler och är lycklig. Att det även endast i princip har äkta svärdfighter gör den grym. Att använda skjutvapen tycker jag är fusk. Då kan vem som helst vara med. När det handlar om svärdfäktning är det ju faktiskt bara den bästa som kan vinna. Vilket såklart är musketörerna!

Sen fick jag gå upp mitt i natten för att övningskörningshämta Sara som hade vart på fest så långt ut i Vikingshill man bara kan komma. Men körningen gick i alla fall bra och sen va det bara hem att sova.
Nu är det dags för stadskörning till jobbet och sen min allra sista dag. Sadface. Fast ska bli ganska skönt att få höstlov nu också. Ikväll sen blir det utgång någonstans, med eller utan klackar, med Michaela och company!
Untill next time.

Supernatural

SER NI!!! Det senaste och nya avsnittet av säsong 7 av Supernatural finns nu upplagt! Det sändes inatt. och gud vad jag vill klicka där och börja kolla på det NU. Men jag måste hålla mig för har lovat Elinda att se det med henne imorgon, för jag hinner inte idag då jag ska jobba min sista dag på Gröna Lund.

Waaathefuck?

Hur tänker resten av min familj egentligen. Vad är grejjen med att ta en god maträtt och sen lägga i en massa grejjer som inte alls hör dit så att den bli jätteäcklig? Såg nyss middagen i kylen. Såg ut som nån slags lasagne, men med svarta saker uppepå. Misstänker starkt att det är aubergine. Och när man skär i den kommer det säker flyga fram böner och squash. Vad är grejjen med det? Varför förstöra något gott? Så gör dom med all mat. Är sjukt trött på det. Tillagade grönsaker är äckligt, så håll dem borta från det som redan smakar gott!

Spriiiiing!

När man för en gångs skull ska få kontakt med nån som inte är från krogen får man reda på saker som bara får en att vilja fly för sitt liv. What's up with that? HAHA

Barnvakt.

Är hos Anton nu. Fast han sover. Ska väcka honom snart och busa resten av dagen. Typ gå och fika och gunga i nån park. Mysa i dethär fina vädret! Man får lixom ta och passa på innan all höst kommer och man måste gå runt och akta sig för att gå under ekar...

Ikväll blir det bara chill och kolla film aldelles själv. Ganska skönt faktiskt, det va väldigt länge sen och så får man bestämma vad man ska se HELT SJÄLV. Tänkte nån musketörfilm kanske. Är kär i dom på nåt sätt.
Tänkte passa på att kanske försöka sova lite extra nu medan Anton gör det. Fett skönt att sova mitt på dagen! Så har man ännu mer energi till att leka sen!
Aufwienerschnitzel!

22 September 2011 23:27

Idag va det då riskettan. Faktiskt ganska kul då man inte bara behövde sitta och dölyssna hela 3 timmar, utan fick prata och diskutera saker också. Lite som att vara tillbaka i skolan faktiskt. Men jag fick i alla fall godkänt, visst är jag duktig?? hehe
Sen så har jag BAJDEVEJ idag även kommit på det nya sättet att ragga. Genom att använda Wordfeud. Ni får dock själva lista ut hur. Men jag kan säga att det inte handlar om att invitea randome personer och sen börja chatta med dom ;)
Sen idag så har jag och Sara vart på Gröna Lund, kul att man går till jobbet när man är ledig... Men vi har iaf åkt grymt mycket saker. Vi åkte texempel vilda musen 7ggr i rad! rekordet är på 15...ska slå det nån dag. Sen uppskjutet och popexpressen, där vi önskade Jack Sparrow-låten tre gånger till den dryga snubben som hatar mig, innan han ÄNTLIGEN spelade den! Wiiie, lycka! Vi åt också langos och remmar! Slagsmålsklubben spelade där idag också. När folk hoppade till supermariomusik så åkte vi saker och såg på alla små uppifrån! Slagsmålsklubben består av nördar som sitter hemma och leker med sina datorer. Det är därför det är närdar och random personer som inte passar ihop med någon som kryper fram ur sina vrår för att kunna hoppa runt och för en gångs skull kunna känna sig hemma någonstans. Ganska fint faktiskt.
Någon som vill ligga? Det saknas bara sandaler.

As I scream aim and fire

Är så jävla arg! Kan folk osäga saker de inte vet! Istället för att ljuga? Arrrgh!!!!!

The Rally Shack

Har köpt mitt underbara drakörhänge nu! Det ska komma om 2-7 dagar, längtar!♥
Skypeade nyss med Anna i typ 2 timmar. Saknar henne som fan! Fast det är bra att hon har det så grymt kul där! Vill också vara med...Fast har varken pengar eller tid. Men vi kan i alla fall fortfarande prata precis lika bra som innan, trots att det kan va svårt när man inte vet riktigt vilka den andre pratar om... Kan bli svårt att även förklara hur man ändrar bloggdesign utan att man ser vad den andre gör...Det slutade i alla fall (för tillfället) med att rosa skär sig med lila. Lyckat va?
Fan vad jag har börjat nattäta. Man hinner ju bli hungrig igen om man ska vara vaken sent. Ikväll är det riskex och oboy på menyn. Yum!
Borde kanske gå och lägga mig för måste upp för att gå riskettan imorn. Men kommer ändå inte kunna somna eftersom jag gick upp halv tolv i morse...
Idag har jag kört om bilar, fett grym jag är! Körde också så långt ut man kan komma på Värmdö. Fan vad glad jag är att jag inte bor där, skulle aldrig åka nånstans. Och då skulle jag istället sitta inne hela tiden och tillslut ruttna som en gammal senil gubbe UTAN riskex.
OHMYGOD! På fredag kommer ny säsong av Supernatural! Håller på att dö av spänning!!! Det är världens bästa
serie. Det är därför den heter SUPERnatural.
Imorn ska jag tillbaka till grönan, men inte för att jobba. Syrran och jag tänkte använde upp de sista av mina kuponger och trycka i oss lite langos med EXTRA ost, innan det stänger för säsongen. Kan nog bli en riktigt grym kväll! Dock trots att man förmodligen kommer behöva vantar när man ska åka saker.
Hittade en riktigt grym babytröja idag, haha.
Snart är Elinda frisk! Då kommer det hända grejjer! Vi kommer för det första rocka sönder när Royal Republic krossar Debaser Slussen nästa torsdag! Sjukt jävla awesome kommer det att bli!
Men nu ska jag drömma ascoola drömmar, så ni får ha det så bra! PÖS

.all that im after is a life full of laughteR

Sitter och äter lasange, mums!
Idag har jag lärt mig två saker.
1. Vargars ögon lyser i mörkret.
2. Sångaren Hoffmaestro är fett med sliskig.
Kolla på honom (det är han i mitten), ew.
Och hur har jag lärt mig allt detta? Jo, jag har vart på Skansen och umgåtts med Michaela.
Michaela och jag kollade på Stockholm Boogie. Ganska helt okej film för att va svensk, hehe. Men ganska kul och störd i alla fall. ♥Han som kör taxin. Där va i alla fall han sångaren Hoffe med, såg dock helt ok ut i filmen, som Michaela tycker är fett snygg. Men sen kollade vi bilder på hur han ser ut nu, och ew. Jag ogillade väl inte Hoffmaestro innan, men nu. Va fan?
Fan! Försöker hitta ett klipp med när de gör high five och missar hela tiden i Stokcholm Boogie. SÅ JÄVLA KUL! V va tvungna att kolla två gånger, haha.
Hos Michaela har vi även använt oss av 118 800...När man kommer dit har det kanske ibland gått liiiiite för långt... Men kul som fan!
Sen så har jag ju som sagt även besökt allt värt (och ovärt) att besöka på Djurgården idag. Vi sågs utanför Nordiska Muséet klockan 11. Eller det va bara jag där, för Lott hade fått för sig att vi skulle till Naturhistoriska... Men vi gick i alla fall tillslut in och kollade på svenska traditioner, läskiga dockor, Lottas hemtrakter och sopor. Fun, fun, oh fun.
Härifrån kommer Lotta.
Sen va det dags för Junibacken, där vi åkte sagotåget X2 och nästan började böla när Jonathan och Skorpan dör...
Sen dags för jätteäcklig lunch, utan pitabröd, på stället mitt emot grönan. Ej Lejonbacken. Gå inte dit! Även fast vi får hela 5kr rabatt!
Aquaria kom sen med spottande fiskar och FIKABUFFET! Som vi inte åt av... Men fick ganska fina bilder med Lukas, trots att vi gick igenom allt på typ 30 min.
Kolla va duktig Lukas är.
SKANSEN kom sist. Där gick vi på Skansen Akvariet. Där hade de papegojor som sa "Goddag Goddag" och jamade som katter. Det va enligt Lotta "exakt hur roligt som helst!". Vi såg också fula nakenråttor och supersöta apor. Sen köpte jag en ring som ska visa vilket humör jag är på, men den har endast vart blå hela dagen. Det betyder att jag är glad. Det stämmer väl ioförsej, men jag kan ju inte ha haft samma humör hela dagen, eller? Efter det kollade vi i alla fall på lite andra djur, så som vargar(vilka vi inte såg), järvar och älgar. Superfun!
Eftersom allt typ va helt stängt och dött på Skansen åkte vi in till stan och fikade med världens största pajbitar!
Så att alla förstår har vi ej betalt för allt vi gjort denna dan, eftersom vi går in gratis för att vi jobbar på Grönan, whopah!
PS. Det är fan svårt att dejta pensionärer.

Everything is never as it seems.

Hemma igen, måste städa. Jag hatar att städa. Men Mickis hund(som hon passar) ser i alla fall ut som en blandning mellan räv, hamster och gris. Assöt hehe.
Vi har ätiti chips med dip och kollat på awkward, yey! Men sen va jag tvungen att helt plötsligt köra hem. Så nu är jag här. Fast såg en assnygg kille som bor i hennes hus när jag skulle gå ut. Jag vill också ha en snygg kille som bor i mitt hus. Men det skulle iförsej va ganska creepy också...
Jag är full av hundhår. Har på något sätt lyckats få det på insidan av strumpbyxorna också. Hur gick det till?
Har gjort något jättedumt också, så mitt liv är nog över. Eller en del av det i alla fall. Dö.
Men man ska inte hänga läpp! För imorn kommer nya äventyr, det gäller bara att hitta dom. Ska iaf ta med Lukas på hans första utflykt! Kommer bli jättefina bilder. Hoppas det inte regnar bara.
Jag vill köpa skor! Men det är jättedumt, för jag kommer ändå inte kunna ta med dom till Australien, och när jag kommer hem har säkert Sara använt dom så mycket att dom är förstörda :( Hoppas dom har lika bra shopping där som i England. Fast hur fan ska jag få hem allt?
Funderar på att beställa denhär:
Den är så jävla cool och har velat ha den hela sommaren! Men är den värd 250kr?

Lilla Q, hos Mickis, som låter som en gris...

2011-09-19_19_54 (MMS)

Lilla Q, hos Mickis, som låter som en gris och liknar ett marsvin:)


Mickis städar datorn!

2011-09-19_19_52 (MMS)

Mickis städar datorn!


"Jag hatar inte 93:or, jag är bara rädd för dom på krogen"

HAHAHAHAH jag hittade precis ett visst träd på Spacewook och hans nya tjej jobbar på ett otroligt roligt ställe så att man dör! (inside joke only) MEN HAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAH!!!!
Imorn bär det av till Skansen, Aquaria, Junibacken och Naturhistoriska(om lotta ska få som hon vill...) med Lotta, Jennifer och Ellinor! Kommer bli en spännande dag hoppas jag på! Får väl se hur allt slutar!
Gu va mycket folk man träffar ute ibland, särskilt när dom är på ställen där dom INTE borde vara. Typ en 37:åring på DAAM. Där man får panik av alla 93:or som kryllar runt knäna. Sen träffar man folk som har väldigt kontiga syner på vissa saker, som man inte heller sett på över ett år. I lördags lärde jag mig iaf att man inte ska hänga på ROQ, som ligger vid Odenplan, där kan man både bli knivhuggen och våldtagen....Kul att träffa Winland iaf och god mat på donken med Ellinor och Adde med co. Sen ett slut på Harrys med Green Day, wiiie :)
På lördag är det min sista dag på Grönan:( Så alla får komma och hälsa på mig! Är lite tråkigt, men ganska skönt också. Det känns lite som att mitt liv står stilla. Så ska bli skönt att få åka iväg till Aussieland och leva lite!
Jag har börjat kolla på en ny serie som är grym! Awkward heter den och den är så hyseriskt rolig! Värt att kolla upp!FAN tänkte lägga in ett bra klipp, men det finns inga, så sök på den och se den! :D
På fredag är Supernatural tillbaka med en ny säsong! Can't wait!!! ♥
Det är tråkigt att läsa teoriboken. Jag vill läsa en riktig bok!
Vissa saker är fortfarande ett mysterium. Jag blir trött på sånt. Kan inte alla bara tänka på samma sätt ibland så blir allt mycket lättare!
Ikväll ska jag till Mickis, och träffa hennes hund som tungan hänger ut på och är så liten att den inte orkar gå nånstans...kan ju bli spännande!
Här är iaf en grym video med ett grymt band!

Sen va dom såhär många och helt galna!

2011-09-16_20_33 (MMS)

Sen va dom såhär många och helt galna!


Först va dom såhär duktiga.

2011-09-16_14_43 (MMS)

Först va dom såhär duktiga.


Callet You Comet I

När jag kommer hem ska jag lyssna på The Ark! Blir fett sugen nu när man hör One of us is gonna die young blandat med tivolimusiken. Såg lite från omklädningsrummets fönster och det va helt sjukt va mycket folk det var! Och dom kunde verkligen allt. De sjöng understämmorna när Ola sjöng refrängen, det lät som att det stod en hel kör uppe på scenen!

Hade det vart mitt favoritband som jag följt i många många år och sett massvis av konserter, då skulle jag stå och storböla nu!

It takes a fool to remain sane.

Det lutar inte mot en stressig dag i Toystore om man öppnar internet redan efter en halvtimme...

Idag har The Ark sin sista spelning någonsin, här på Gröna Lund! Det är lite sjukt. Något annat som är sjukt är att det var folk från Tyskland och Italien som har köat och sovit utanför sen i måndags! Sedan blev de insläppta(ca 150 st) en liten stund innan. Jag trodde att alla skulle springa och kaosa, mmen se gick alla lugnt på rad. Som en marsch. En sista avmarsch för The Ark. Sjukt.


Så nu står jag här och har jääättekul...Men ska kanske byta med Boomball så att cvi turas om lite. Yeeey!

Girlpower

Det är få tjejjer som faktiskt gör bra musik. Här är några som kan:


Och till sist världens grymmaste basist! ↑

Det är fan höst och kallt ute nu!

Det är fan höst och kallt ute nu!


What what!

3 av 3 snart
30
24
26
26
For some ears only...

.like a pawn checkmates a kinG

Kom och tänka på denhär gamla godingen! Riktigt grym! ♥Billy Talent
Imorn är det tillbaka på jobbet igen. Daniel Adams Ray spelar och JAG ska vara rastis i både butik och SPEL(AAAH!). Det kommer bli kaos. KAOS! Säger jag! Men kul, som vanligt! Det är kul att stå i spel. Till och med i Boomball, vlket tydligen inte alla tycker. Men jämför man med Toystore...så jaa vad ska man säga? Då vinner det med hundramiljardertusentjuttifemtioen gånger! Fast det lär ju bli kaos på grund av folkvandringen som kommer ledas mot Gröan Lund också. Kan bli kul...
Har blogg.se en app? Det borde de ha. Vore faktiskt fett smart.
Snart dagens dos av Cougar Town med syrran! Seyyaaalaters!
◊◊◊
Cast off the crutch that kills the pain,
the red flag wavin' never meant the same,
the kids of tomorrow don't need today,
when they live in the sins of yesterday.
Like a smallest bee packs a sting,
Like a pawn checkmates a king,
we'll attack at the crack of dawn.
Build a ladder if there's a wall,
don't be afraid to slip and fall,
speak for yourself or they'll speak for you

.tankaR

Jag vill sova, fast jag vill ändå inte gå och lägga mig. Eller jag är iförsej redan i sängen, men tråkigt ju. Vill göra nåt, fast orkar inte. Det blåser som fan ute. Katrin eller nåt tror jag dom har döpt den till. Såg nyss cougar town med syrran, asbra! "Cm' ooon!". Imorn måste jag göra tråkiga och kul saker. Jag vill kolla på en ny serie, men orkar inte fixa och grejja. Facebook är tråkigt. Fast bra att ha ibland. Supernatural finns tydligen i tecknat nu, fast med samma ljud som till de riktigta avsnitten. Skitskumt! Jag är trött. Kanske man ska sova i alla fall?

Kanske om man korsar en kentaur med en vampyr, då skulle de behöva speciella magnethovar.

Träffade igår min idol Jesper Rönndahl! Ascoolt! Skitkul att också se inspelningen av ett tvprogram(extra extra) som kommer sändas på 3:an(eller 5:an) ej helt säker...men den 1:a oktober i alla fall! Det va jättekul och särkilt när alla skulle lära sig att fejkgarva innan...hmm... Sen så spelade de även in tre olika slut; ett där ena laget vann, ett där andra laget vann och ett när det blev oavgjort...Så det är sååå man gör tv???
Efter det va det Donken med Mickis. Där pratades det om en massa saker så som att om man ska hem till nån vill man ju inte vara för på. Så då är det ju altså dumt att plinga på klockan...
Åkte efter det till Bålsta, vilket är åt helvete långt bort!
Till middag blev det raggmunk! Mums! Och nu är det snart dags för skype med Anna, som är långt långt borta i Billy Shakespearland...
Buss och Kran

...om te...

Ska snart åka iväg och se ingen mindre än Jesper Rönndahl! Sveriges bästa komiker enligt mig♥
Det är på tvinspelningen av Extra Extra ute vid Gärdet, och nej det är inte PÅ Gärdet så som UTOMHUS, så att det regnar gör inget. Det är inne i en vanlig studio. Och adde, Extra Extra är inget band.
Så jävla smart!

The bouncer looks like Ringo Starr

Fick precis Bowling for soups nya album av Russ! och lyckades öppna det HAHA! Så jävla glad!
DOM ÄR BÄST!


Sprit tar fort så jävla slut

Bra låt!
Kom nyss hem från Bagpipers Inn där jag drack FOSTER'S! Innan det va det Harry och innan det en snabb träff på Tully's  med Felix och sen lite av Alex oxå. Och om mindre än en månad är det dags att hälsa på Felix i Linköpingland där en viss speciell 18 års dag ska firas! Kommer bli crazy!
Sitter och väntar på att Sara ska plugga klart(vilket inte jag behöver HAHAHAHAHA) så att vi kan se på Supernatural! Wiiieeeeee!
Imorn ska Elinda operera sin jävla hals! Så kommer inte kunna prata eller gå ut med henne på 10-14 dagar! Buhuuuuu!
Vet nån BTW hur man öppnar rar eller zip filer? Måste bevisa för Russ att tjejer visst är tekniska när det gäller datorer...
Här är några bilder på kära lilla syrran som är tagna med min nya alldelles egna sytemkamera Lukas♥



mums

Tårta som är gratis är ju alltid gott!

Kul jobb man har

Sitter här i Toystore...igen...fjärde dan i rad med stängning till 23.20. Så sjukt jääävla tråkigt! Men lyckades i alla fall få igång internet igen. yey. Funderar på att byta till Boomball i smyg med Gustav, men han kan inte knyta ballonger så vet inte om vi får göra så. Men ingen lär typ märka ändå, har inte gått förbi en enda sevicechef på hela dagen.

Imorn ska jag i alla fall kolla på Harry Potter 7B igen, och sen käka på Bagpipers och dricka Fosters! YEEEEY! Ska träffa Felix innan också, eftersom han är i staden och hälsar på!

Snart är det rast i alla fall och bara tre timmar kvar...hoppas jag överlever.

Får ta och drömma om dom här så länge. Som är tillbaka den 23 september!!!!


Ja, 20 000 svenskar kan ha fel!

Kom nyss hem från en helvetes dag. Har jobbat i 13 timmar på grönan och som barnvakt. Hade askul med Anton, men jobbigt att behöva gå upp 06.15. På grönan va det den värsta, längsta och mest idiotiska dagen i år. Håkan Hellström va där. Folk köade sen igårkväll. Kutade in när vi öppnade så att alla ramlade och fick klättra över varann... Sen när vi stängde insläppet  vid 20.20, så STOD DE FORTFARANDE KVAR! De gick in när någon gick ut...Vilket iförsej ganska många gjorde(säkert för att de hade vaknat till liv och insett vad de faktiskt gjorde). Jag förstår INTE! Gaah helt galen och arg! PLUS att jag håller på att bli superförkyld! Stackars mig...
Nu är det dags att dusha, käka vitlök och sen sova!
Har kollat på MTV nu i två dagar, eftersom vi bara har skogsTV hemma...och har sett dessa ganska najsiga videos som gått gång på gång på gång:
Sådärja! seyyyaaaaaaaa!

På bussen: "fan vad, jag hatar facebook! D...

På bussen: "fan vad, jag hatar facebook! Det är så jävla töntigt! Det man SKA använda är netblogg eller playahead."


Fortfarande lika jävla roligt att se alla ...

Fortfarande lika jävla roligt att se alla som går till skolan,.när man vet att man själv slipper! HAHAHAHAH


Every man dies. Not every man really lives.

Every man dies. Not every man really lives.


Olut = öl på finska

Kände att det va dags för nåt här igen...
Förstår mig inte på vissa personer alls...och vad är grejjen med att messa och sen sluta svara helt plötsligt???
Har hunnit se en massa awesome konserter på sistone! Igår va det Sherlock Brothers på Pub Anchor och på Grönan har det vart Bullet, Danko Jones, Rockbjörnen(dock i STOR BRIST PÅ ROCK), Nicke Borg och Orup.
Det har hänt en del galna utgångar med möten av en del galna människor!
Måndag lyses upp av inspelning av Extra Extra, med ingen mindre än Jesper Rönndahl som programledare!
I måndags va det stjärngala på Gröna Lund och värsta DJUNGELDISCOTEMAT! Jag va Disco-påfågel!
Körningen rullar på för fullt och har faktiskt öppnat teoriboken! YES
Sen så har jag eeeehhh....jag vet inte massa saker säkert...Har vart singel nu nästan hela sommaren för er som missat det...but life goes on.
OCH VAD ÄR GREJJEN MED ATT SKICKA IN SIN FON PÅ SERVICE I FYRA VECKOR!!! NÄR DEN ÄNDÅ SKA HÅLLA PÅ ATT STARTA OM SIG HELA TIDEN?
Anna är förresten i Brighton nu och saknas som fan! Men hon lär ha det aswooom, så är lite avundsjuk också...
Men nu är det dags att sova, för ska upp 06.30 imorn för att passa bäbis-Anton som är sju månader!
Gutennatten!

RSS 2.0