Julstämning

Har idag letat efter den fysiska tv-julkalendern i sjutttioelva butiker och fått rätt så många blickar om "är inte du lite stor för det?" "va, är den redan nu?" "ofta, den är slut överallt, ingen fan kollar väl på det längre?". Då svarar jag med "KLART MAN TITTAR OCH MAN BLIR ALLDRIG FÖR GAMMAL OCH HAR DU FAN INGEN KOLL ALLS, TÖNT"-blick. Så alla var otroligt hjälpsamma innan jag tillslut hittade den på Åhléns i forum. Så imorgon är jag redo för när syrran kommer in och väcker mig prick 7.15, som hon har gjort i alla år!

Hat.

Ibland är det otroligt lite som räcker för att man ska hata någon. Det beror ju iförsig på hur starkt hat man pratar om. Men lite hat har väl ingen dött av. Så länge man ger personen en chans att bevisa motsatsen innan man agerar på sina tankar. Lite grann får man hata, på ett eller annat sätt. Ibland går det inte att undvika. Oftast går det inte att undvika. Man behöver inte ens ha träffat, pratat eller ens sätt personen för att hata, men hatet kan finnas ändå och jag tror att det faktiskt kan få oss att känna oss lite mer levande. I alla fall ibland. När det behövs.

"

"It's all about keeping your life going"


Alldes massa möjliga saker

Nu har jag vart extremt dålig på att skriva, men jag har haft andra saker för mig! och jag har inte orkat....
Jag har haft det galet i Linköpings skägg med Erik, Felix och andra sköna dudes!
Sen så har jag vart extremt mycket barnvakt, vilket nu är som mitt heltidsjobb. Passar en assöt 8 månaders Lucas nu varenda dag. Går på sångstunder och allt möjligt. Hälsar på Elinda och kryper på rullband gör vi också.
Elinda och jag bestämde oss dessutom för ca 2 veckor sen att vi ska totalt skita i Cultural Care som suger! Dom hjälper oss inte alls, fixar inga familjer, vägrar berätta hur bra vi ligger till eller ens hör av sig. Så nu har vi köpt flygbiljetter till Brisbane på nyårsafton! Vi kommer landa den 2:a januari och ska några dagar senare jobba ett tag på en paradisö! Ganska så najs tycker jag. Ni kan även läsa om vad vi har för oss hela resan på vår nya blogg som heter: www.awiderperssonstory.tumblr.com.  Den är awesome och vi har redan börjat lite på den. Ni kan också skriva saker till oss där så blir vi jätteglada!
Jag har även idag bytt mina nytagna hål i öronen till nya ringar, och det gick superbra, för er som undrar....
På torsdag är det första december och alla vet ju vad det innebär! JULKALENDERN börjar! Tror faktiskt att den kan bli lite bra i år. Fast det tror man iförsej varje år...
Til next time!
Well this is pretty cool.

Väntan är inget för mig.

Den här helgen har vart min officiella höstdepphelg. Mått skit över allt och inte haft lust med något. Kunde inte komma fram till något jag ville göra och heller inte något jag ville äta. Allt va mörkt och trist. Det enda som roade någorlunda va GossipGirl som man tillslut fick ont i huvudet av. Inget hjälpte, jag kunde inte sova och fick inte träna för jag har en jävla hosta. Låg instängd i mitt rum med allt neddraget och försökte se nåt ljus här i livet. Jag har försökt komma på varför allt blev såhär.  Jag tror att det beror på:
1. Cultural Care är såååå jävla sega med att höra av sig eller att ens hitta en familj åt mig i Australien. Dom vägrar också att säga hur stora mina chanser att få en familj "vi får inte ge ut såna uppgifter". Det är otroligt frustrerande att verkligen vilja något och komma nånstans i sitt liv när man inte kan göra ett skit för att påverka det. Bara sitt och vänta.
2. Det blir mörkare och mörkare ute.
3. Under hela sin skolgång träffar man dagligen en bunt av massa olika människor. I somras jobbade jag på Grönan och träffade även där en bunt av massa olika människor hela tiden. Nu när allt det blir jag tokig när jag inte får prata med random människor hela tiden. Det blir ungefär samma hela tiden förrutom när man går på korgen, men det är ju ändå inte riktigt samma sak. Det hjälper ju inte heller att alla åker från Stockholm... Var nära på att åka till forum bara för att börja snacka med en massa randoms.
4. Jag är fortfarande i Sverige.
Men i måndags så gjorde jag något åt saken. Jag ringde Elinda och började smida nya planer. Nu ska vi fan ta och åka till Australien utan jävla Cultural Care. Vi ska fixa allt själva och fixa de grymmaste jobben på de grymmaste platserna HELT SJÄLVA. Känns bra nu när man kan påverka själv och anpassa allt precis som man vill. Vi lär åka i början av det nya året, så bara en liten stund kvar i detta landet med snö och julfirning. Inte så tokigt innan man åker iväg till sommaren!
Vad sägs om att jobba på denhär paradisön?

Colours!

Idag har jag rensat bland mina nagellack. Jag har sparat 44 och slängt 9.

Start a brand new story.

Nyss hem från spinning och core. Boxermannen är fan fortfarande snygg och jag tänker inte ge upp! Dock hörde jag idag att han har en rätt så otroligt mesig röst...bummer.
MEN(!!!) ikväll ska jag äntligen få se De Tre Musketörerna på bio. Med Elinda i Heron City, eftersom det tydligen endast är där den fortfarande visas. Men ska bli så jäkla fett ändå! Det är ju lixom bara att ta bilen och köra med högsta volym. Skrika allt man kan till alla grymma låtar.
Nu har mitt liv börjat få lite mening igen, efter svackan sen körkortet då jag ej hade det minsta för mig om dagarna. I förrgår ringde de från NannyNu och berättade om två familjer som jag nu ska börja att passa dagligen. Träffade den ena igårkväll och den andra idag. De verkar hur mysiga som helst och det ska bli jättekul. Den ena har en liten 8månaders och en gosig hund. Den andra har en 1,5åring plus två tvillingar som båda är 4 månader. Sååååå sjukt söta. Har saknat bäbisar sen jag passade anton på 8månader i september. Nu får jag göra det hela tiden. Yeeey!
Här är en bra låt tycker jag!
Nu blev maten klar så dags för käk!

Mina ben går inte riktigt som jag vill, me...

Mina ben går inte riktigt som jag vill, men tåget är här så det är lugnt. Fan vad svårt det är att skriva sms, man får göra om helt tiden. Korven är se tängt. Jqg vill han donken! Han brevet har jätte vita skor....


Effekten av typ slumpen.

Idag har jag och josse köpt presenter till våra PAPPOR. Josse va en snäll dotter och köpte vinprovning medans jag och sara köpte två koppar till våran pappa. Han snor nämnligen nu när han är pensionär alla MINA koppar bara för att han inte har nåt bättre för sig än att dricka te. Och för att mina koppar är störst och awesome.
Sen så åt vi i alla fall luch och snackade som aldrig förr. Det var på tiden!
Ikväll har jag också vart duktig och tränat. Missade spinningen bara för att jag glömde lägga dit den nedrans p-skivan...Men fick träna andra saker istället, så det funkade väl också. Fick mig även en glimt av boxermannen. Vet inte om jag vill ha honom längre, det börjar bli lite "old news"... Jag behöver hitta ett nytt projekt. Det blir tråkigt när det blir för enlekt.
Jesper har börjat en liten miniserie, yey. Så kolla på den!
Han är ganska rolig den där Jesper.
Imorn ska jag träffa min kära mormor och morfar och käka lunch! Saknar dom lite.
Nån annan jag också saknar är Alex som har vart borta i tre veckor nu. Men det är bra att han mår bra och bloggar duktigt precis som jag sa åt honom. Men saknar en riktigt bra killkompis efter som alla verkar flytta ifårn mig. En tjejkompis kan aldrig riktigt ersätta en killkompis så saknar det som dom gör. Nu blev det här rörigt... Men det är så det är. Saknar dig Alex ♥
Nu är det dags för Gossip Girl (eller läsa en bok...får se. Svårt val är det iaf...) och sen sååååva(läs på skånska med Jesperdialekt så förstår ni precis hur det ska uttalas). Gonatt på er!

Men Without Hats

Älskar denhär låten atm. Lyssnar på den hela tiden för man blir så sjukt glad! Så vill jag leva mitt liv(som texten, bara lite som videon...)!
We can dance if we want to.We can leave your friends behind.Cause' your friend don't dance,and if they don't dance, well they'reno friends of mine.
Say, we can go where we want to.A place where they will never find.And we can act like we come from out of this world.Leave the real one far behind. We can dance.


Sir Hotness

Jag är fett uttråkad av att inte jobba och har därför kollat hela dagen på Gossip Girl. Men jag har också lagat asgod middag och bytt däck på bilen. Jag är så sjukt macho som mekaniker. Sen så har jag hittat dagens(eller veckan/årets) hunk. Så sjukt jävla het! Plus att han bara spelar badguys. I like! Han heter iaf Shiloh Fernandez. Dock får vissa bilder honom att se fett töntig ut...Men det behöver man inte tänka på. Let´s focus on the good in life and let´s not the bad things drag us down.
Här är han iaf, enjoy:
Sen så har Elinda idag tipsat mig om en asbra låt. Den ät introt till serien Blue Mountain State.
Snart ska ni få bilder från Halloween då jag och Elinda va Puppet and Puppetmaster.
Imorn ska jag i alla fall träffa Josse vilket var väldans länge sen. Vi ska köpa Farsdag-presenter. För det är det tydligen på söndag... Så nu är det dags för sängen. Gonatt och sov så gott!

Kungligt

Otroligt rolig hemsida syrran nyss visade. Den är tysk.

http://zverige.com/kingkong/

Recap. All that is going on in my head.

Så att man kommer ihåg och kan skriva om allt imorn.
Peter och halvsyskon på donken.
Nån snodde all cheese och ketchup.
Nån hade Peter-hår.
Elinda liknade enligt en snubbe på bussen både Jack the Ripper, Han i KISS och en katt.
Han på bussen va skånsk eller från stockholm?
Träffade på Cristopher, fett förvånad.
Han vi inte vill prata med va där.
Patrick va vår fotograf som fotade oss med en massa random utklädda människor.
Fransmännen va fett glada när en i randig trööja gick förbi, han va redo för fight.
Elvis va DJ och spelade Roxette och Tina Turner.
Patrick va där med sin moster som va ett år yngre, vilket det tog sjukt lång tid att räkna ut inne på donken.
Svenskar är fett tråkiga.
Elinda hade enligt snubben på bussen ett HÅL i halsen. Och i pannan, som stack ut. Vilket va helt ok.
Massa muffintops på HBJ, inte ok.
Vi gillar inte bartendern.
Vakten sa när vi undrade varför dom ställt in maskeradtävlingen att dom hade ställt den under ett bord. HAHA...
Vi mindfuckade Patrick totalt på donken!
Han fick gå hem från storängen haha, stackaren.
Elinda blev tillslut en zebra.
Vi träffa en grek som inte var fransman eller visste vad moussaka va. Han va mellan två jobb tydligen.
Salt är fett bra för då blir man inte kissnödig. fact.
klockan är fan fem. Jag börjar bli lite trött.

There is something about the hair.

Byggde nyss om i min plånbok. Och vad hittade man där om inte ett plektrum från Vic Zino i Hardcore Superstar. Så jävla het!
Så va vi ju på Badnitfest igår också. Med Elinda och syrran som lyckades komma in lätt som en plätt. Själv behövde man inte ens legga(nöjd). Ganska bra danska band och helt jävla galna. Bjöd upp hela publiken på scenen och "molested" en tjejs ansikte hehe. Kul va det i alla fall! Men dock inte så bra utbud av snyggingar... Amerikanen från i fredags va där och försökte desperat få ögonkontakt hela tiden. Men eftersom jag är så smidig så lyckades jag undvika honom nästan hela tiden tills Elinda fick tillslut dra iväg och rädda mig. Tack! Sen på slutet så såg jag även 37åringen från Daam där. Han är lite äcklig. Men basisten i Supercharger va iaf fett het och såg ut som Jares Leto! Men sen igår när jag skulle försöka hitta vad han hette på spacewook(don't judge) så va det inte en enda jävel i bandet som liknade honom! Fett skumt, jag förstår ingenting. Han jag mig iaf värsta upp-ner-stirr-blickarna haha. Det skumma är att på alla bilder är dom 5 stycken. Men på scenen igår va dom 6... Hur fan hänger det ihop? Han kanske va en halloweenvålnad. Börjar nästan tro på det själv...
Här får ni iaf en bild på den riktiga Jared Leto, eftersom jag inte hittade nån på kopian OCH för att han är het.
Ikväll blir det halloween på Harry B och jag och Elinda kommer lätt att vinna! Wish us luck!

Så då har man fixat in lillsyrran på kroge...

Så då har man fixat in lillsyrran på krogen då, det gick ju galant!


Still I'm glad.

Kom nyss hem från en grym kväll! Hardcore Superstar som var asgrymma trots att micen var på aldelles för lågt. I baren sen kunde man kika lite på Crashdiet som va där och ölade. Plötsligt fick man typ 4 mess på raden från Lotta som satt och fyllde år på skeppsbar. Där påståd hon att Jesper Rönndahl va där också(!!!). Så jag och världens grymmaste Elinda slängde på oss gummistövlarna och vandrade Götgatan bort till Skeppsbar. Och mycket riktigt där va Jesper. Vi hälsade lite coolt sådär och han är precis lika rolig i verkligheten. Plus att han pratar skånska. Sen va vi tvungna att hinna med sista tunnelbanan, och då tänker ni " varför ska du ta tuben när du redan är i slussen?" och i så fall är det en hemlighet. Mina planer för igår blev inte alls som jag tänkt mig, men det gjorde inte så mycket. Ganska skönt faktiskt.
Så nu sitter jag här. Dricker juice och äter paj. Way to early. Det är väl egentligen dags att gå och lägga sig igen. Så gonatt på er!
Glada och fulla Lotta och Julia med en Jesper.

Taggad?

HARDCORE SUPERSTAR IKVÄLL!

This cage set me free

Har shoppat lite idag, för såg igår att jag av nån anledning har fått två löner av Grönan... Så har köpt en vanlig vit t-shirt, ett skitsnyggt halsband, två läppglans som heter Hula Hula in Hawaii och Moonstruck in Mustique och till sist ett par läder-ish byxor. Sjukt snygga! Kan möjligtvis komma bilder på dom senare.
Don't you just love it!
Shoppingen började först med att Sara och jag var och hämtade de jävla papprena hos Cultural Care som dom har
försökt skicka till mig typ tre gånger nu utan att de kommer fram... Sen började vi vår shopping lite grann och
mötte sen upp vår kära mormor på centralstationen. Hon fick en heldag på stan med oss som 75års present. Så vi
vandrade runt och tittade lite i stan innan vi tog en fika i Gamla Stan. Sen blev det lite fler affärer innan mormor åkte
hem. Då tog Sara och jag tillfället i akt och försökte hitta lite plagg hon kan ha på Banditfesten på torsdag. Hittade iaf
typ tre linnen som hon nu kan välja mellan för att se fabulous ut!
Mimmi gick iaf nyss från vår mysiga filmkväll med glass och You Again, Beastly och Ghost of Girlfriends Past. Vi kollade även lite av början på Sweeny Todd men det var lite mycket sång så vi skippade den. Hoppas vi ses snart igen på denna halloweeniga fredag!
Imorn är det Hardcore Superstar, hoppas mina planer funkar. Men lite tveksamt på den fronten just nu. Seg som fan väntan. Men kan lösas på bästa sätt möjligtvis även utan svar. But that is for the one who lives to find out.

RSS 2.0