Jag mår jättebra, jaaa

Såhär ser mitt öga ut just nu. Det har vart värre och rödare, jag lovar. Detta gäller btw i båda mina ögon... Dessutom ser det ut som att jag har fått en blåtira över varje öga oxå och runt om ögonen är det gult...Så bra mår mina ögon efter jaa...vad tror ni? En fight? Nej det är värre än så! Magsjuka....för jag tar tydligen i med hela ansiktet när jag försöker spy :O Nu tänker ni, varför berättar jag sånthär? Det är äckligt och ingen vill veta! Men jag kommer ju ändå behöva förklara det för varenda jävel under minst en veckas tid så att inte alla tror att jag har blivit misshandlad! Argh!...
Mår iaf bättre nu, fast har listat ut att jag blir magsjuk av mina nya p-piller, kul!
Imorn hoppas jag iaf att jag kan pallra mig iväg till Romme med Elinda och Johanna! Kommer bli grymt kul att swischa ner på brädan för backarna! Va ju ett tag sen ;)
På onsdag är det dags igen. Mera nötter blir det då. Denna dags lyckans nöt är HASSELNÖT! Äter man verkligen hasselnötter? asså som bara nöt? Jaja, vi får väl se hur det smakar och om jag överlever :O
Sportlov är det i alla fall!

God♥dag

"att dansa med fötterna är en sak, att dansa med hjärtat är en annan"


S-s-s-saturday!

"Som man raggar får man ligga"



Första vårrtecknet!

Första vårrtecknet!


Dax för fredag!

"Där ölet går in går vettet ut"


I wish every day was saturday night!

Verkar som BFS är på G med nytt! :D

Ordspråk

"Sjömannen ber inte om medvind. Han lär sig segla"

Dagens (och gårdagens) ordspråk!

"Det som kommer från hjärtat, går till hjärtat"
"Framgång är att få vad man vill ha. Lycka är att vilja ha det man får."

Färdig!

Yes ÄNTLIGEN klar med min bok som jag började läsa förra julen... Till mitt försvar har vi behövt läsa böcker till skolan emellan, OCH jag har ett liv ;) Men nu är den slut! Den va den 3:e boken Brisingr i serien Arvtagaren. Den första boken heter Eregon, som ni kanske känner igen. Boken va på 780(!!!) sidor fast riktigt bra, lite svårt att hänga med på riktigt allt eftersom det va rätt långa pauser mellan gångerna...men bra :) Trodde att detta va den sista boken, men tydligen inte. Det finns EN TILL bok som ska vara den sista, så måste väl plöja igenom den nån gång oxå....Men inte än på ett tag :D

Vet ni en cool grej?
Han som skrev boken va bara 15 år när han skrev Eragon och blev klar med den 4:e boken när han bara va 17! 4st 800 sidors böcker på 2 år! Shaise!

Ordspråk

Idag börjar en ny grej här på bloggen. Varje dag kommer jag att skriva ett ordspråk. Du kan lära dig av det eller ta det som du vill. Det är upp till dig!
"Ett gott samvete är den bästa huvudkudden"


Arg!

Att ha krulligt hår är inte det lättaste. Det finns NOLL produkter, varken shampoo + balsam eller styling produkter! Förrutom de som är svinigt dyra och som man knappast har råd att använda varje dag... I höstags slutade den sista av alla billiga krullhårsprodukter att göras, men i hopp om att en ny serie av produkter från Sunsilk skulle göras. Produkten finn fortfarande knappt i sverige, och verkligen inte de som är för krullingt hår! Så jag gick in på hemsidan, som är sämst btw, för att kolla om det ens fanns nån sån produkt! Vilket det inte gjorde på den SVENSKA sidan. Men kollar man på den Australieniska så FINNS det! :O Vad är grejjen? Ska man behöva känna sig mobbad bara för att man har lockigt hår? okej lite magstarkt...men ändå? Vad mer kan man begära? Det finns lixom 100 produkter för rakt hår!

Bagpipers Inn...räddningen?

Det har precis skett ett mirakel! Hittade nyss en pub i Stockholm, vid St. Eriksplan! Den heter Bagpipers Inn och är en Australiensisk pub med gratis biljardbord och personal som snackar ENGELSKA :O Hur amazing är inte detta? Jag är helt hyper och vill bara hoppa runt!!! Det kanske dessutom kan vara vår räddning i vårt sökande efter den heliga drycken Fosters! (in my heart ♥) Hoppas hoppas hoppas, fingers crossed....

BEST BEER EVER! ♥

That's the truth

Ny låt och video med McFly. Riktigt bra faktiskt, fast gillar det gamla soundet bättre. Är det inte dags för dem att besöka sverige snart?
Imorron blire dock konsertdags! Först drar Anna och Moi in till staden för att spela biljard, vilket vi (snart) är grymma på! Sen blire matdax nånstans och efter det bär det av till Klubben där inga mindre än Destine spelar! Dock som förband till You Ate My Dog, men whatevah!Kommer bli en awesome kväll!
Nu blire sovning! Är döstrött efter powerboxen och skakar i hela kroppen! (Y) Godnight to y'all!

Maaaaaaat:)

Maaaaaaat:)


RSS 2.0