SPANIEN!

Idag har det gärstbloggats på Fredrikas efter en galen natt! Läs mer här >>>FREDRIKAS<<<

The owl

Så synd om den men så söt:) finns massor på tuben :)

Nerja

Imorron 03.30 drar jag iväg till Arlanda för att hoppa på planet som går till Nerja 06.00, wihoo! behöver änligen få lite sol efter att ha jobbat hela sommaren och sen fått jättefint REGN! grrr....
Men nu ska sommaren äntligen dra igång och SOLSOLSOLPARTYPARTYPARTY ska börja! :D
Seeya on lördag nästa vecka! Och då blir det snart utgång med nyfyllda ELINDA! Wihoo, resten av sommaren kommer äga! PUSSPUSSPUSS!

8 tips for a woman:

1. Find a man who is sexy and very good looking
2. Find a man who has a sports car and a gold credit card
3. Find a man who has a good sense of humour
4. Find a man who is loving, kind and considerate
5. Find a man who hates rugby, football and cricket
6. Find a man who loves shopping with you
7. Find a man who is fantastic in bed!!!!
8. MAKE SURE THESE MEN NEVER, EVER MEET!!!

Good Charlotte va det ja!

Som sagt, va och såg Good Charlotte med Tom och hans kompis Fredrik och hans syrra som va asskön på Debaser i lördags. Konserten ägde, trots allt brottandes med galna fans, vilket oftast ingår...Men thumbs up ändå:D Efter konserten gick vi ut och stod i baren utanför, där det nu skulle bli 20år...en vakt kom fram och bad mig och Michan om leg. ("vissa saker vill man hålla för sig själv") Men han va asschysst och sa åt oss att akta oss för den andra vakten;) Och tur va väl det, för typ 30 min  senare, gissa vem som kommer ut genom en dörr om inte självaste Joel Madden i egen hög person;) Coola som vi är börjar vi genast snacka med honom, va dock en massa andra som ville det oxå...Men vi fick honom att säga rumpaaaaaaa iaf;)
Sen kom även Paul ut i minglet och han va asskön, Tom och Fredrik köpte nån asäcklig shot till honom och lärde även honom att säga rumpaaaaaaaa! Han sa även att jag hade en nice sådan;) Och hade vi orkat åka till Arlanda, va vi bjudna på efterfest! Men det orkade vi inte, dessutom är han gift och har barn...:O Men coolers va det iaf ;) Han skulle dra sen så vi drog vidare till rockpuben Medusa, vilken jag har velat gå till länge:) Där blev det lite mera öl och tequila ;) En jävligt grym kväll helt enkelt! ;)

Påväg hem och dags för lunch!

2010-07-29_13_01 (MMS)

Påväg hem och dags för lunch!


En jätte bålgeting, en jätte äckel spindel...

2010-07-28_14_00 (MMS)

En jätte bålgeting, en jätte äckel spindel, två jätte mini flugor, en jätte gråsugga och miljoner myggor= INTE OKEJ NÄR MAN SKA SOVA!


Glaaaaaaaaaaass! Helvetes jävla skit teate...

2010-07-28_14_47 (MMS)

Glaaaaaaaaaaass! Helvetes jävla skit teater!:(


Glaaaaaaaaaaass! Helvetes jävla skit teate...

2010-07-28_14_47 (MMS)

Glaaaaaaaaaaass! Helvetes jävla skit teater!:(


Hjälper blåbär mot feber? Det tror jag.

2010-07-27_17_46 (MMS)

Hjälper blåbär mot feber? Det tror jag.


Bland det bästa med livet!

2010-07-27_11_33 (MMS)

Bland det bästa med livet!


Gokväller!

2010-07-26_22_26 (MMS)

Gokväller!


Blå-dåre: ej för vuxna!

2010-07-26_18_34 (MMS)

Blå-dåre: ej för vuxna!


Fiskelycka;)

2010-07-26_18_03 (MMS)

Fiskelycka;)


Röda:)

2010-07-26_17_13 (MMS)

Röda:)


Hinner inte förklara allt, men har vart en...

2010-07-26_14_50 (MMS)

Hinner inte förklara allt, men har vart en galen helg med grym konsert, hängning med rockstars och nya kompisar;D är nu på landet och kan inte förklara så bra, men ska försöka på torsdag om jag hinner:) ha det grymt så länge I det jätte inte fina vädret;)


Sista dagen på jobbet nu!

2010-07-23_06_09 (MMS)

Sista dagen på jobbet nu!


All that I'm after is a world full of laughter

Sitter nu och bloggar för fullt, som ni ser ;) blir något snyggare från datan än fonen...Men so here I am. Sitter och försöker skriva en packningslista till Spanien, för måste nämligen packa redan nu på lördag. För på lördag kväll är det Good Charlotte på Debaser Medis :D sen upp tidigt på söndag för att åka till landet där M och M väntar :) ska bli skönt att vila upp mig efter jobbet. EN DAG KVAR NU! Kommer hem från landet på torsdag kväll och ska då direkt på teater och kolla på Pride med tjejorna :) Efter det, hem, packa det sista och sen sova. Måste åka hemmifrån kl 3 på fredagen till Arlanda. Till planet som tar mig till Spanien, Nerja och Fräddi:D Har faktiskt saknat dig lite ;)
Men nu, Will and Grace och GLASS:D

Absolut Per Nilsson: The Very Best of - Per Nilsson

Han har även skrivit Hjärtans Fröjd vilken jag tyckte va jättebra:) Denna bok kan man säga handlar om olika karaktärer från hans olika böcker. Det är ungefär 10st karaktärer som man får läsa om. Alla är helt olika, men på ett eller annat sätt knyts relationerna ihop och de möts av olika händelser i olika liv. Jag gillar hur boken va skriven, den va smart. Man gillar vissa karaktärer och vissa hatar man, men författaren få ihop det snyggt på slutet:)
4 solar.


Full Sprutt, Dante - Bengt Linder

Ännu en Dantebok. Med galen humor och störda bortförklaringar ger sig dante och Tvärsan ut på ännu ett mysterium, denna gång med försvunna frimärken och en politiker som tycker att bästa sättet att lösa Sveriges ekonomiska problem är att sälja Skåne till Saudiarabien. Bra idé? Det är kul att läsa om när dom springer omkring på Östermalm på typ 60-talet, för man känner igen sig :) Dock inte en av de bästa. Men trots det garvar man högt i pinsamt tysta situationer, så som på tuben...
4 solar.


The Angel Maker - Stefan Brijs

Läste ut denna bok för rätt länge sen, men har inte hunnit(orkat...) skriva om den, men såhär är det iaf:
Den handlar om en skum doktor/vetenskapsman i Holland som har 3st små identiska(fula) trillingar. Det handlar om hur byn undrar vad som händer i det stora huset, om hur en nanny växer sig fast hos barnen, att barnen heter Raphael, Gabriel and Michael, precis som The Archangels. Den går även över i att handla om en hems barndom och frågor om vad som är rätt och tillåtet inom genetisk forskning och kloning. Lite konstig, men ändå bra. Den får 3 solar.


Bästa skorna som finns! <3

2010-07-22_06_02 (MMS)

Bästa skorna som finns! <3


Update: sluta precis och bara 2 helvetes d...

Update: sluta precis och bara 2 helvetes dar kvar!:D ska nu hem till emelie och fira Fanny som fyller större och Martina och Kristian som har kommit.ända från Hamburg med lilla Lukas:) Lär ju inte bli en tidig kväll...:p ---Igår köpte iaf jag och Anna biljetter till Moshpit open 2010 med blå Destine som spelar;) pooooooooooooop!:DDD


3 dagar kvar...

2010-07-21_06_57 (MMS)

3 dagar kvar...


Haha jag hitta en gammal lapp där det sto...

Haha jag hitta en gammal lapp där det stod vad radiokanalerna hette förut: Bandit 106,3 = power hit radio. The voice 105,9 = radio city. Rix fm 105,5 = WOW


Liten update: sitter på tåget och bara 4 d...

2010-07-11_04_36 (MMS)

Liten update: sitter på tåget och bara 4 dagar kvar på jobbet nu:D slipper jobba v.32 oxå, yeeeey! Hemma ligger emelie som en korv och sover. Det blev skinka ärtor och makaroner(fast med spagetti) till The Imaginarium of Doctor Parnassus igår, med gelehallon till efterrätt:) sen vs vi grymma på att klara ett idiottest;) lite svårt att sova sen eftersom jag "råkade" sova 3 timmar på eftermiddan(a) ikväll är iaf emelie tillbaka, får se vad vi hittar på då;) ha en bra dag på er!


Bilder från helgen! Gick bara att lägg...

2010-07-16_20_13 (MMS)

Bilder från helgen! Gick bara att lägga in en I taget....


SMS-inlägg

2010-07-17_22_07 (MMS)


SMS-inlägg

2010-07-16_23_41 (MMS)


SMS-inlägg

2010-07-17_00_43 (MMS)


SMS-inlägg

2010-07-17_22_16 (MMS)


SMS-inlägg

2010-07-18_01_19 (MMS)


Där borta I horisonten ligger drottninghol...

2010-07-19_06_57 (MMS)

Där borta I horisonten ligger drottningholms slott, min väg till jobbet.


Saker till oss själva när vi skulle köpa p...

Saker till oss själva när vi skulle köpa presenter till andra (A) men sånt är svårt! Sen gick vi hem och åt och sen försökte ( haha det blir foursome om man ska skriva försökte) sova, gick inte så bra... Sen kom iaf tom och vi kolla sällskapsresan:D den filmen ÄGER! ....ush äckelspindlar på golvet hade jag igår.... Men nu är det snart jobb:( sista veckan iaf:D sen blir det landet och sen SPANIEN! Längtar! Nåt annat jag längtar efter är good charlotte på lördag och sen johnossi I november som jag och sara köpte biljetter till:D häng på! Nu jobb... Puss!


hur hänger det ihop?:o.brukar det inte va ...

hur hänger det ihop?:o.brukar det inte va tvärt om?;) vi såg och träffa lite folk vi kände igen, va dock tvungen att gå hem barfota eftersom jag envisades med att INTE betala garderob(a) fick iaf låna nån random snubbes skor;) träffa sen tom som trodde att jag druckigt typ 10 öl, vilket va 2 st(a) men men.... Sen va det lördag som började med lite väntan vid vattnet och plåster på tån. Sen frukost och mer sova. På kvällen kom sen först felix pch adde, sen anna. Vi drog och bada med min gigantiska rosa badring och sen blev det matlagning. Asgod kyckling med vitlöksost och couscous, YUM! Sen kom oxå winland, liljeskär och emelie. Det blev en rätt galen kväll med, öl supersugrör, knarkföreläsning och singstar. :D anna och emelie sov sen över. Bara lite trångt I min säng....hehe. söndag= bli brutalt väckt klockan 10!!!!!! Vi gick och la oss 4!!!! Sen frukost och sen en sväng till forum med emelie. Vi va "jätte" duktiga på att inte alls köpa


NU ska här bloggas! Nöjd fräddi?;) sitter ...

NU ska här bloggas! Nöjd fräddi?;) sitter på tubleros nu och försöker blogga I sms på fonen...går bea förutom när det skakar....såhär är det och här det vart: I fredags så va det utgång med adde, och vi gick till Sommar där min kusse ska jobba som bartender. Men tydligen vs han inte där just den kvällen...aja det va en kul fast konstig kväll. Började med att stå fel för att komma in I kön...sen va det sjukt mycke snyggisar där (y) men ju mer öl man drack desto fulare blev dom


Lite sent senaste inlägget kom...men det ...

Lite sent senaste inlägget kom...men det kom ju iaf (y) påvag ut nu med adde, Sommar blire! Där kusinen jobbar (y) känner dock att jag möjligtvis borde haft extra skor, för jag kommer snart va död. Men vad gör man inte för att slippa garderob I sommarnatten?;)


Blogga med mobilen?

2010-07-14_15_46 (MMS)

Blogga med mobilen?


The Gaslight Anthems!

31 oktober, Debaser Slussen!

Verkar som att det funkar att blogga från...

Verkar som att det funkar att blogga från fonen:D whooop! Fast inte med bilder...:/ och fett svårt att skriva när hela bussen skakar:p Nån som vill se the gaslight anthems den 31 oktober på debaser slussen btw? Dom är grymma:D Fick nyss höra an anna oxå att Kids in glass houses ska spela I Köpenhamn! Roadtrip!:D Snart hemma nu. Bada!


Hej

Hej


Sälja Skåne till Saudiarabien?

Asså det är inte okej att vara uppe såhär tidigt, att särskilt inte och sitta och chatta med nån som precis kom hem från krogen :O
Bajs
Men det är iaf bara 8 dagar kvar nu! LÄNGTAAAAR!
Ikväll blir det iaf middag hos Farmor och sen Eclipse, igen, på bio med sis och mamsen :)
Dööööööö för tidiga morronar och Bromma! Och städa! jag är så trött på det nu!

LÄNGTAR! 16 Augusti here we come!

What I meant to say

Här kommer mina naglar med det snyggsnygga nagellacket från Hamburg och Emelie och min snyggsnygga ring från Frankrike och Sara :D
GODANATT!

But you'll find out, that this world is just an idiot's parade

Har ju fått lite klagomål av en viss Fredrika som tycker att jag bloggar way to lite för att hon ska hinna med i mitt liv när hon är i la España, vilket jag kommer till om TRE VECKOR:D
Men till min ursäkt är det så att det inte händer så mycket i mitt liv nu när jag jobbar mellan 7 och 15.30 varje dag. Men bara 8 dagar kvar nu!
Igår kom iaf syrran hem och jag har fått en sjukt snygg ring! :D kommer bilder snart ;)
En tråkig sak är att mina äldsta grannar ska flytta...Tycker lite synd om dom...Men man kan ju hoppas på några snyggingingar som är sisådär 20 ;) Typ ett studentboende för typ 6-7 najs gajs ;)
Nu har iaf ett visst "träd" börjat intressera sig av mig, alot. vad hände med tjej i 4 månader? Schitzo va ordet! Komplimanger och saknad?:O
Har iaf snackat med Sparkman igår oxå :D Han kommer tydligen inte i sommar iaf, för han har inga pengar. Men vill gärna åka skidor;) :D Vore stört kul:D
Har lyssnat på två låtar idag och igår, eller jaa flera oxå ;P men dessa är grymma!
Hmm vad har mer hänt? Badat endel och kastrullat och fått en massa konstiga blåmärken stora som hus!
Får se hur veckan fortsätter! ;)
Ha de!

After the laughter

Oj, nu va det ett tag sen och en väldans massa har hänt! Så tänkte bara blaja på med allt jag kommer på så får ni tolka vad ni vill av det:)
  • Snyggt nagellack från Hamburg :D
  • Skönt när man är overrens om nåt skitbra:D
  • Mina bikinis och co har kommit och allt är skitsnyggt:D
  • Bara 9 dagar kvar på jobbet! :D
  • Sveriges hetaste lajkar! :D
  • Det är stöööört varmt! :D
  • Bada:D
  • Har sjukt stora blåmärken på armbågarna:O
  • Chris Daughtry - All theses lives :D
  • Grillning med bad och fotboll hos mig :D
  • Mat och bad med fotboll hos Felix :D
  • Träd :D
  • Good Charlotte 24/7 Debaser :D
  • Cykla in till slussen 2 am :D
  • Soluppgång på Västerbron :D
  • Cykla hem at 5 in the morning :D
  • Sova:D
  • Blowsight :D
  • Ensam hemma :D
  • Kompisar :D
  • Sommar :D
  • Grannar :D
  • Snyggon :D
  • Hammare :D
  • Bävrar :D
  • Minnen:D
  • ...och allt annat grymt...:D
"mer än hälften av livet går åt att tänka på det"
"start f***ing living it"


Yescup!

Jacob→Jakopp→Yescup
Va nyss och bada i det jäätte rena vattnet i Järlasjön med Anna och Adde :D Skönt faktiskt :) Vi ska fixa grillning där nån dag sen :D
Innan det va vi inne vid slottet och kollade på Red Bull Flugtag. Askul faktiskt :) Men flög vet jag inte om det va nån som gjorde XD Vi ska iaf ställa upp nästa år med en hårtork och bröderna fluff! Kommer bli aswoooom ;)
Haha hitta en massa gamla klassiska barnprogram intron! :D
En ny telefon har jag köpt oxå! :D Asgrym är den! En Samsung Galaxy!
I Fredags va iaf jag och Fräddi ute. Vi gick först till Metro vilket var väldigt misslyckat. Noll snygga och typ 20 pers där... Så vi drog vidare till The Bridge. Där va det mycket roligare :D Men hatar tunnelbanor som kommer när man inte vill!!! Helvete...
På dagen igår va Fräddi, Anna, Adde, Emelie, Anton och jag och badade i Grisslinge. Skönt i vattnet och perfekt varmt. Fin utsikt oxå ;)
På kvällen skulle jag och Fräddi ut igen, men Jonas kom oxå... Inte för att jag har nåt emot honom, men att ragga med andra killar är OMÖJLIGT!!! Så eh jaa, den kvällen sög...Glömde att gå av vid rätt station med sista tåget oxå...bajs...
På onsdag blir det iaf grillning, så det är najs:D

Bananer makes the world go round!

Har precis köpt en massa sommargrejjer på internet! :D Är så överlycklig :D har velat köpa härifrån jättelänge, men har inte haft några pengar, men igår rullade studiebidraget in och NU äntligen :D Jag tänker dock inte tala om vart jag har köpt allt, för vill vara lite egoistisk och ha sidan för migsjälv (A) Mitt eget klädparadis ;) :P
Det ska vara en svart och vitrandig bikiniöverdel oxå, men jag kan inte hitta bilden...
Tyvärr så va zebra överdelen slut, men men, den går att matcha snyggt ändå ;)
Och gissa vad allt detta kosta??? Endast 1157 SEK
Fatta glad jag är :D Allt kommer om en vecka typ :D
Håller på att kolla efter en ny telefon oxå. Den är lite dyr, men jag vill så ha denna, HTC HD2:
Fett snygg! Men typ 6 tusen spänn! Är det värt det?

Jorden är blå som en apelsin och grön som en telefonkiosk

Har en massa småsaker som måste fås med idag, så blir en massa random skit. Okej? :)
Smyglyssnade på Bandit idag på jobbet och hörde denna gamla goding :) Löv it!
Köpte två skitsnygga par örhängen igår :D
Sen va det middag och bio med tjejjorna :) Friterad kyckling med sötsur sås(SYKLING MED SÅÅÅÅS) på nåt sushi ställe vid Hötorget. Det va så varmt där inne att man höll på att dö. Kallt vatten hade dom inte heller! Inte bra, fast god mat iaf. Filmen vi såg va iaf, jaa gissa ;) Eclipse! Den va jättebra och den bästa av filmerna hittils. Av den bästa boken dessutom :D "Im hotter than you" Klockren!
Så fick inte sova så mycket i natt, 4 timmar...Vilket resulterade i att jag somnade på toagolvet i typ en kvart när jag hade lite tid över idag på jobbet (A) Men sen gick dagen bättre iaf:) Ni tänker säkert, ew hon sov på ett toagolv, och jaa lite, men 1. jag hade precis städat det själv och 2. annars hade jag väll somnat stående eller på golvet i nån tants lägenhet! Är det bättre??? :P
Denna gamla discolåt har jag hittat en ganska najs remix på som man blir GLAD av. Eller man blir glad av den gamla oxå :P

Haha inte för att va elak men han ser lite ut som en viss Fräddis "Tomtomtomtom tom tom tom tomtomtom" Right?

Haha den låter lite som nåt man gjort till Hits For Kids, men man blir glad iaf :P Finns andra versioner oxå...
Känns som nåt som Björn Gustafsson skulle gilla ;P
Imorron och på lördag blir det utång med Fräddi! Yeeeeey! Är så taggad!
På lördag kommer Emelie hem från Tüskland :D
Stockholms stora vattenkrig är på lördag på Gärdet. Ska man gå? ;)
På söndag ska jag kolla på RedBulls flygargrejs med Fräddi och co :)
Nu är det maaaat! MUMS!

RSS 2.0