Min tändsticksfabrik som jag berättade om!

2011-10-31_23_11 (MMS)

Min tändsticksfabrik som jag berättade om!


Dagens tips!

Har hjälpt till att flytta en massa böcker hemma. Helt sjukt va mycket vi har. Värsta biblioteket, och nu har vi ställt allt i bokstavsordning... Kul liv man har ibland. Tänkte nu ha hemmamyskväll. Men är inte riktigt redo. Kommer säkert sluta med glass och ännu en tittning av underbara DE TRE MUSKETÖRERNA. Vet inte hur många gånger jag har sett den i oktober...Men den är fortfarande lika fantasktisk. Ska pallra mig iväg och se den nya på bio snart!
Har idag gjort värsta mega excellent discovery! När vi skulle bygga om köket så hittade vi en såndär kaffepress eller vad fan det heter. Men jag tyckte att den liknande en sån mjölkskummare som Elinda har. Så jag tänkte att jag skulle prova den innan vi slängde den för att se om det gick. Har dock inte orkat prova den förrän idag så den har stått och samlat damm där sen typ mars. Men IDAG har jag skummat som tusan och fatta hur grymt fluffigt det blev! Helt sjukt. Jag är ett geni.
Dagens tips: Funkar skitbra som mjölkskummare!

Populär?

Var tvungen att posta detta eftersom det är exakt hur kul som helst. HAHA asså jag dör lite!
Dethär skrev Jesper Rönndahl om bilden på riketssal.se :
"Jag kan inte så himla mycket om Uzbekistan, men jag vet att det är en enda kille som är den ende som får vara politiker. Däremot visste jag inte att dom också bara har en enda kille som får vara populär artist. Undrar vad han heter."

"Vad ska jag göra av min spypåse?"

Idag har jag vart sjukt duktig som gick och tränade med syrran imorse. Ingen boxerman, men sågspån i hela spinningrummet. Sen va det även tränaren som jag hatar. Eller jaa han är väl bra och trevlig. Men han har världens ölmage och påstår att han har haft en massa pass i typ 20 år. Borde man inte vara lite mer vältränad då? Känns inte riktigt som att jag kan lita på att hans metoder fungerar... Plus att han typ har jesus tatuerat in på ena armen och en nalle på den andra...
Värsta partyveckan nu, höstlovet till ära. På onsdag är det Hardcore Superstar och jag är sjukt taggad! Sen är det Banditfest på Torsdag då man ska försöka smuggla in syrran som är 16. Kan ju bli spännande! Fredag är då iaf jag tänker fira Halloween, med en jävla massa makeup som kommer göra mig och Elinda till vinnare av Harry B James maskeradtävling! Otroligt najs! Tillsist så blir det födelsedagsmiddag hemma hos Lotta på Lördag, kul! Så nu gäller det bara att spara en massa pengar för att ha råd med all ÖL.
I fredags va det Plan Three som hade sin första akustiska spelning på JTs bakficka. Riktigt grymt! Träffade Annas mamma där, spännande :) Sen började vi av nån anledning snacka med en dörrvakt till Medusa som påstod att han rullat in där en gång. Hans polare va dörrvakt för JTs och hette Kenny, haha! Sen fixade dom in oss gratis på medusa (till skillnad från resten av bandet som tydligen drog till Snaps), till det lilla priset att vi fick stämplarna i pannan... Nästan direkt efter att vi kom in så ringer SG och säger att han har blivit utslängd från Gröne Jägare, hur man nu lyckas med det, och var nu påväg till Medusa. Han hade med sig sin kompis som såg lite ut som han i X-men(faktiskt snygg). En spännade kväll med snack med någon som såg ut som Ove från Solsidan och någon amerikan som tydligen va här av nån anledning. Riktigt konstig kväll som slutade med kastning av tändare och tillsist in i en taxi. Spännande.
Han var lite lik honom...haha
Nu verkar det som att det lutar mot en ny resa till Linköping. Kult tycker jag! Erik kan behöva sig en smäll på käften när man ringer och stör mitt i natten och påstår att man kommer från England. Brister lite i när numret är svenskt och när man bryter på svenska...
I måndags, för en vecka sen. Då va vi och såg på Extra Extra igen! I tid denna gång. Det va roligare än förra gången med både Josefine Johansson och Tony Irving som gäster. Fick även träffa Josefine efter, som Elinda har bilder på och borde lägga up SNARAST!
I lördags åkte jag iaf hem till Elinda, vi kanske umgås en aningen lite too much(men va fan :)). Där kollade vi på Sunes sommar och Waynes World I och II. Så sjukt jävla bra filmer! Skrattade så vi dog! SUUUUNEE!!! HAHAH
Bäst! Jag dör när Håkan lägger påsen på taket, ewww!
Fan va sent det känns när det är så mörkt ute, men klockan bara är kvart i sex...Jag hatar att vänta, är lite trött på det nu. Men kankse blir en öl och lite rockkareoke med Lotta ikväll iaf!

Dam dam da dam.

Så ska min man  klä sig när vi gifter oss! Även håret funkar riktigt bra.
Jeremy från Paramore på hans bröllop.

The only one he studied was you.

Känns som att detta är något mina kära vänner Anna och Elinda kan tänkas gilla :)
Trots att sångaren har funky hår.

Och denhär är bara fin.
Dom ska spela på Soundwave festival i Sydney!

Fix You - The Offspring


I get these urges to fuck off sometimes.

Nyss hemma från barnvaktsjobb. Har tagit upp mitt tittande på Gossip Girl och är nu mitt i andra säsongen. Man fastnar faktiskt för det... Bra eller dåligt? Vet inte än...
Messade lite med Felix och blev fett sugen på te! Snart dags för en resa ner till Linköping. Denna gång med förhoppningsvis lite fler stjärnor på boendet.
Imorn ska jag träna på riktigt, dvs inte yoga. Sen ska jag hälsa på Mormor och Morfar och efter det dras det in till staden för spelning med Elinda. Kan bli en spännande dag.
NU: skorpor med te och meeeeera Gossip Girl. Godnajs!
Vet inte varför, men den passade på något sätt. Location: London.

Sovande hund.

2011-10-27_23_16 (MMS)

Sovande hund.


Fallen Leaves

Japp nu är jag vaken. Sov nästan elva timmar inatt, vilket var otroligt skönt. Igår va det middag med tjejjerna(uton Anna och Bea) hemma hos Färddi. Det blev tacos med en massa guacamole. Sen drog vi in till staden där vi testade något som heter JTs bakficka och ligger i Gamla Stan. Det va rätt så lite folk och mest gubbar, men trevlig bartender i alla fall. Efter en öl där gick vi vidare till Medusa och tog några fler. Lite lagom med folk, men alla snygga valde av nån anledning att dra fett tidigt, tråk. Fast snygga vet jag kanske inte heller haha, snyggast av de som va där kanske... Iaf kom Hanna efter ett tag och så spelade dom asbra musik! Sen så åkte vi hem och då va man ganska så glad. Kom iaf hem och åt lite thaimat innan jag somnade framför Segemyhr på tvn. Spännande kväll iaf.
Jusste, jag la också ett glas på ett rör inne i Medusa, undrar om det ligger kvar...?
Idag ska jag hjälpa pappa att bygga Billy-bokhyllor och sen ska jag hämta mitt nya leg på banken. Blir ju spännande att se hur det ser ut. Sen ska jag hjälpa Ella och hennes kompis att sminka sig till sitt Halloweendisco som är ikväll. Efter det blir det mer barnvaktning till Leon som lär sova hela tiden. Men då kan jag kolla film och sova lite, så där är ju rätt skönt.
Igår hände något helt otroligt. Jag hade bestämt mig för att för en gångs skull ta mig till gymmet. Så då gjorde jag det. Men det enda passet som var vid lunch va yoga. Så jävla tråkigt det var när jag gick på det en gång för typ fyra år sen. Men jag tänkte att va fan nu ska jag gå på det! Så det gjorde jag med tre andra tanter. Det jag kom fram till att det är precis lika tråkigt som jag kom ihåg det! Plus att det inte va så kul att se yogatanterna typ vigare än mig...Kanske måste öva upp det där ändå...Ahja boxermannen var ju iaf där så det va ju najs! Plus att det är en skitsnygg kille som börjat jobba (eller kanske har gjort det aslänge, vad fan vet jag) på Ican under. Så man kanske ska börja hänga lite mer på gymmet och handla något innan(inte efter när man är svettig...) för att spana lite extra...?
Länge sen man hörde denhär låten. Passar bra nu på hösten och spelades igår på Medusa.

Tåget gått skitfort, nån spydde precis bak...

Tåget gått skitfort, nån spydde precis bakom mig (säkert för att det gick så fort) och jag har fått en tändsticksfabrik!


Kul att det ramlar ner getingar på en från...

Kul att det ramlar ner getingar på en från busstaket...märks att man är påväg till värmdö då. Aka landet.


I don't know what is fiction, what is real.

Hej bloggen jag har tråkigt. Men jag hålade mig iaf i örat i fredags. Två stycken, utan att svimma. Stolt.

If you find a good man, don't take him home

Körde nyss hem från Elinda och lyssnade på det fantastiska albumet American Slang med The Gaslight Anthem. Insåg först nu vad meningen faktiskt betyder, och rätt har dom som fan. Kan ju vara bra to have in mind.
Nu ska jag kolla på säsong 8 av Desperate Housewives som tydligen finns. OCH äta något, jag är hungrig...
Imorn blir det inspelning av Extra Extra med Jesper, Josefine och Tony Irving haha! Efter det ska vi dra med oss Jesper ut och sjunga rockkareoke. Hoppas.
Good night y'all!

Tydligen finns det ÄNNU större träd i skogen!

Snart kommer Bea hit. Det va sjukt länge sen hon va här. Men kan tyvärr inte stanna så länge, för måste vara i Märsta före fem för att hämta ut biljetterna till Plan Threes spelning som är där ikväll. Så får väl hålla mig i den staden ett tag och strosa runt med Lotta och Neil. Men kan ju bli spännande!
Igår va en rätt skum och förvirrad kväll på Harry B, men slutade rätt bra ändå.
För er som kan tyda rubriken, ehm jaa ni kan tyda den...

yesterday.

Igår, då va det Nicke Borg som spelade på Scandic grand Central. Det va 20års gräns men eftersom jag och Adde är så jävla grymma kom vi in ändå! Eftersom all tid över allt var fucked up så va vi där alldelles för tidigt. Men det gjorde inget för stället va najs. Hoppas man kan gå dit igen nån gång. På stället var även en massa kul folk. Ska inte nämna några namn, men en va där vars kompis inte va och hans kompis som va där va han med så långt hår att han alltid går runt med en kam i bakfickan. Sen så va Nicke Borg ofc där och en annan snubbe som gav en lapp. Men den roligaste som va där va Daniel Da Silva från Let's Dance, jag höll på att dö HAHAH. Senare kom Bea och Jonathan och bytte av Adde som skulle upp och jobba. Men vi hade också det kul! Vi drog väl hem vid tolv, hemma vid strax före ett och somnade vid halv fyra av en anledning. I vote riktigt bra kväll!
Idag ska jag snart in till stada och möta Elinda. Sen ska vi håla oss i öronen! Kolla lite kläder och strosa runt. Det är ju faktisk ganska fint väder idag! Ikväll hoppas jag kanske på bio, The Three Musketeers och nån spännande utgång!
Let's live life!

Heartbreaking

Får gåshud, haha. Så söt!

Nytt!


Talang?

Glöm inte att se hela. Sjukt!

Here I go again on my own

Körde nyss denna på högsta volym i bilen eftersom jag idag har skaffat:

KÖRKORT.

Så nu får jag spela vad fan jag vill i bilden. Typ efterlängtade Bandit! Wiiiiie! Frihet!
Men något som suger med denna dag var att jag nyss var och sa farväl till Alex, en av mina absolut bästa vänner någonsin, som ska åka iväg till Vancouver, Canada, imorgon. Kommer sakna honom som fan. Och det suger att jag inte har en enda aning om när jag kommer att få träffa honom igen...♥

Lita inte på någon!

Hur fan ska man få godkänt på teoriprovet när testerna ger olika svar??? En säger att det är mest viltolyckor i oktober och en säger i maj-juni. Men statistiken visar att det är december- januari. WTF?

Color of the day: silver.

2011-10-17_22_18 (MMS)

Color of the day: silver.


Surprise Suprise.

Var ute och övningskörde idag. Gissa vilka man ser då klivandes ut ur en bil i Nacka Strand om inte Tommy Körberg, Danny(faktiskt snyggare i verkligheten) och hon bruttan med glugg. Alla från True Talent, vad fan gör dom där?

Photos.

Hittade bilder från längesen när Elinda fyllde år och vi alla va på Harry B.
Fick sjukskriva mig i två dagar efter detta...

Mille och Kiara

2011-10-14_21_11 (MMS)

Mille och Kiara


Det är inte alla som lyckas framställa en talande spermafläck

Hmm igår blev det en ganska konstig kväll. Eller vi börjar med i fredags. Då åkte jag hem till Michaela och passade hennes brorsas pitbull och en liten hund som såg ut som ett rådjur, assöta! Vi va lite rädda i början, men det gick rätt bra tillslut. Efter att rådjuret, Mille, hade kissat, bajsat och rivit Mickis. Men det är inte så noga. Vi gick iaf upp vid typ 05.30 (!!!) och då drog jag hem och sov lite mer. Bild kommer snart!
Så, nu till igår. Först komm Hanna över på middag med Syrran och hennes polare Ylvali. Asgod mat, med bara liiite för mycket peppar...Sen drog vi till Alex där Erik va och hälsade på från Linköping. Där blev det öl, fotboll och souuuul.tydligen. Sen skulle vi till Fasching. Men i slussen stötte vi på ett gäng som nästan fick mig att spy. Allt va så falskt och jag va nära att slå ner någon. Tur att vi skakade av oss dem i centralen i alla fall. Sen kom vi ändå inte in på Fasching för Alex och Tom skulle snacka med vakterna och fiffla in oss. Men då tyckte dom att vi endast fick komma in för 5000 000 kr. Satteeeee, nej det gick ju inte. Drog istället vidare till 93-stället no.1! DAAM. Fick nästan klaustrofobi(hur fan det nu stavas) och stötte även på den värdelösa 37:åringen igen... Men träffade iaf Michaela av en slump i dörren hahah. Sen drogs det till slussen efter att Alex druckit 10+ shots mm... I slussen träffades en massa random folk och det slutade med sällskap hem på en kaosbuss. Kul men fett skum kväll.
Idag har jag iaf köpt mina Hardcore Superstar biljetter till mig och Elinda. Fick åka hela vägen till Globen eftersom det tydligen är det enda sättet att köpa för presentbiljetter. Sämst system, aslack! Men nu är det iaf gjort och nu längtar jag som fan! Och snart mer Supernatural med syster hoppas jag! Gutenatten!

Håll korpgluggarna öppna!


Honey, I just made out with you.

Dagens knark.

Swan Song

Såg nyss klart sista avsnittet på säsong fem av Supernatural med Sara. Det är så sjukt bra och sorgligt. Men ska bli najs att börja på säsong sex, hon är ju nästan ikapp nu!
Idag har jag sladdat runt på halkbanan. Det va askul! Lite som tivoli haha, men bara det att man ska akta sig för "hoppande älgar" som min extremt luddiga instruktör sa... Men skoj som fan va det ändå.
Hoppas att Elinda ringer snart så att jag kan boka biljetter till Hardcore Superstar som spelar på Debaser Medis den 2:a November. Kommer bli så jävla grymt och kan ju innehålla en och annan överraskning... Hope so anyways. Håller på att spela sönder We don't need a cure. Så jävla sann och bra tänkande tycker jag! Man känner power om man följer det! Är lite kär i hans röst också...
Känns bra att syrran känner sig så hemma att låna kläder och smycken av mig att hon bara går rakt in i garderoben ,när jag till och med sitter brevid, utan att ens fråga. Ca 80% av det hon har på sig dagligen är mit... Men är väl bra när hon använder det som jag inte använder. Man ska ju dela, right??
Imorgon ska jag i alla fall träffa Michaela, det var ju rätt länge sen nu...Så det är dags! Udrar vad vi ska hitta på....hihi.
Ok, insåg att det va fett jobbigt med bakgrundsmusiken...men ni kan förvänta er julmusik om någon månad!

Laugh.

Enligt Elinda garvar jag precis som Peanut. Det visade sig att DET GÖR HON OCKSÅ!

Glass

Nu är min Ben N' Jerrys-burk slut. Så dags att börja mitt nya nyttiga liv med att faktiskt gå till gymmet imorn!

Nytt sooooound.

Bli inte rädda, det är bara mitt nya sound. Har inte kommit på nåt jätteawesome för tillfället...Men det här är bara en början! Skicka hatmail om det är så jobbigt att öronen blöder, tack!

Zebra!

Rockin' my zebranails and zebra-baby-jammies! Ready to watch Supernaturel with lil'sis.

Ny header! Men hur fan får man bort musikspelaren? Någon som vet?

Dipp och dipp och musketörer!

2011-10-11_00_29 (MMS)

Dipp och dipp och musketörer!


Bread makes you fat!?

Av att se alla blogginlägg jag har gjort idag kan ni se att det händer otrrrrrrroligt mycket i mitt liv just nu...Men nu ska jag FAKTISKT till Elinda och kolla film och äta dipp med chips! Så det så!

Roliga djur: Kookaburra

Fett ond fågel med tips från Veronica!

Roliga djur: Flygpungekorre

Mycket bra tips från anonym(som jag har räknat ut är från Södertälje, vem känner jag i Södertälje?) med både roligt utseende och namn!

Roliga djur: ?

Någon som kommer på nåt? Har redan slut på idéer. Jag har kommit på 2 st. Bra där.

Ibland är man smartare än man hoppats på.

Hur jävla klantig kan man va? Skulle idag ha sett ännu en inspelning av Extra Extra med Jesper. Men dum som jag är så kollade jag totalt fel på tiden och såg klockan två att det skulle börja tre. Fan. Missade alltihop. Bajs.
'
Jesper ♥
Kankse blir lite rockkareoke på Harry B med Lotta och Elinda i alla fall. Vi får väl se hur det blir. Kan ju bli spännande i alla fall....
Har läst(gjort frågesporter) en massa teori till körkortet idag. Klarade ett test och failade ett. Bajs. Måste plugga mer nuuuu! Men det är tråkigt.
Nytt avsnitt av, gissa vaaaad, Supernatural idag! Eller jaa det kom i fredags, men jag såg det idag. Riktigt bra asså(som vanligt) och bästa punchen på Sam någonsin, hahah! Såg nu precis nya bilder av nästa avsnitt. Och wathefuck ska hända nu! Värsta guden eller nåt, Dean fastkedjad och Jo är tillbaka???? Längtar som faAN nu!
Het som åt helvete!
Jag är hungrig. Vill ha avocado med skagenröra i. Mums! Ska kolla om vi har nån avocado i alla fall.
OCH jag har gjort zebranaglar idag! Snyggt!

Roliga djur: Struts

Ganska roligt och otroligt fult djur.

Roliga djur: Mufflonfår

Varför är djuret inte lika roligt som namnet?

Någon har massakerat min haka.

Men det va lätt värt det. Allt har vart värt det! Det är så sjukt mycket bättre nu och jag är NÖJD SOM FAN.
Tänkte inte bry mig ett skit längre om att "försköna" det jag skriver, ifall någon viss(ej viss längre) läser detta. Förtjänar ej detta längre. Lika bra att lida som jag har gjort. Jag vet allt nu och you were wrong all along.
Jag har träffat den du vill vara och du har inte en chans att nå dit. HAHA

Not sure I understand.

I torsdags såg jag Daniel Adams Ray gå på tunndelbanan vid Medborgarplatsen. Han hade bussremsa.
Igår va det Oktoberfest på Handels. Helt galet och massa konstiga utklädda varelser. Men kul iaf. Billig dricka och en massa folk. Dock stört varmt och lite för mycket Håkan Hellström (ush och fy). Men kul och spännande med mess mitt i natten.
Ikväll blir det iaf dags att gå till Harry B James. Efterlängtat som alltid! Ska bli spännande... Yey!
Såg igår att en festival som heter Soundwave Festival kommer att va i Februari nästa år i Sydney. Helt sjukt många bra band kommer att jag håller på att spricka! Kolla in bara: http://soundwavefestival.com/
System of a down
Slipknot
Limp Bizkit
Marilyn Manson
Machine Head
Trivium
Alter Bridge
Lostprophets
Angels and Airwaves
The Used
You me at Six
Forever the Sickest Kid
Raised Fist
Black Label Society
Jack's Mannequin
Meshuggah
Zebrahead
Enter Shikari
CKY
Dragonforce
Kill Hannah
Royal Republic
Fatta hur otrloigt grymt det kommer bli!!!!
VI KOMMER ROCKA SÖNDER AUSSIELAND!♥

Linköping.

Eller LINGköping?
Det va en skoj och spännande liten resa. Första dagen började med att vi inte hade någonstans att sova och inget i hela staden va öppet för att det va måndag. Så det slutade med att vi åt pizza och drack i felix ödehus som inte har några möbler. Sen sov vi på golvet som värsta flyktinglägret.
Dagen efter tog vi oss hem till Erik där vi sov lite till och åt pasta. Kollade på HIMYM gjorde vi också, asmysigt. Sen på kvällen gjorde vi oss i ordning och åt middag på en Hollänsk restaurang med svart öl. Asäckligt! Men maten va god när man fick kombinera den själv, vilket jag gjorde(A). Sen åkte Hanna hem för hon hade blivit sjuk. Då va det bara jag, Erik, Felix och Alex kvar( Liljeskär åkte hem på dagen...). Vi drog då hem till nå snubbar i Felix klass och sen till "Herrgården" där det va festhest. Fast vi va bara där i typ 1 timme, för vi kom in så sent pga den jävla kön med tyskar som inte kan köa. Där inne drack vi iaf monstershots(7 cl) och stackars Felix som drack typ 4st mådde inte lika bra sen. Sen åkte vi tillbaka till snubbarna från innan och stannade där till typ 06.00. Sen hem och sova hos Erik. Dagen efter blev det pizza och en massa mjölk. Sen hem med tåget.
Hoppas jag hinner träffa dom igen innan jag åker till Australien♥
Nu är det dags att köra bil. Hoppas på lite Harry B ikväll också, om nu Lotta kan?

You suck at giving head.

Theory of a Deadman. Denhär låten går på repeat just nu. Ganska smart text också, se den fyndiga rubriken på inlägget, hihi.
Fett kul att leva sådär en hel dag. Plus the singer is kind of hot.

In the house of bamboo

Nu ska jag på avresa till hemlig ort.

I want something that I want, something that I tell my self that I need.


wrooom

Nu är jag påväg mot min första körlektion. Spännande.

Hallapenjo?

Jag måste packaaaaaa! Ska ju resa till felix och erik i linköping imorn! Och lär ju inte sova alls på tre dagar, så kan ju va bra att tanka batterierna innan...Men måste hinna måla naglarna först och blogga....Alex stanna fan alldelles för länge för att jag ska hinna med allt, men det löser sig. Måste ju passa på nu innan han åker om typ två veckor :(
det har kommit en ny idéboken. Så jävla bra! Perfekt nattuhumor!
Idag har jag kört bil till mitt land och tvättat flugskit från bord och stolar. Glamoröst va? ;) Men fick iaf se ön och skärgården innan jag åker bort och kommer missa den hela nästa sommar. Sadface.
Jag och morfar i båten påväg från ön♥
Ska försöka inte skriva lista nu när jag ska packa, men gör ju alltid det så kan bli knepigt. Men en spontanresa kallas det kanske! Vette fan knappt hur alla ska bo. Men med sprit löser sig allt! Right?

Or is it just your lack of sleep again?

Sitter och häckar i syrrans sum för har tydligen lovat nån gång för hundra år sen att hon får låna mitt rum om hon ska ha folk att sova över...Dum idé. Så atm sitter en massa små barn,dvs 95:or, och ölar sig på bottenvåningen. Så frågan är: kommer jag inte få nån sömn inatt heller?
Kom nyss hem från sista pubkvällen på grönan där det bjöds på tacos, öl för 35 och massa underbara människor. Lite jobbigt att behöva släpa runt på Felixs present som jag köpte precis innan, men som också kommer bli så jävla awesome. Så det va lätt värt det!
Imorn halv åtta bär det av till Holskär för sista gången i år. Världens bästa ö och min underbara landställe. Det är dags att dra upp alla båtar och stänga ner inför vintern. Blir dock första gången som JAG får köra bilen dit. Yeeeey. Jag är redan hungrig på att äta våra lunchbaugetter som vi ska göra med lax, philadelphiaost, sallad, avocado och rödlök. MUMS.
Sen blir det packning och kanske ett besök hos Winland för att planera den underbara och COMPLETELY MENTAL resan som ska göras till Linköping på måndag för att fira vår alldelles egna Felix som äntligen ska fylla 18! Krogen calling!
Men nu, dags för sovstund, i fel säng...godnatt. Ska försöka hinna se nya Supernatural och premiären av Extra Extra imorn också :)
ps. jag har träningsvärk i ryggen och min haka är alldeles röd...

Who needs instructions?

Har nu kopplat in DVD jag fick av farmor när vi köpte ny tv till henne. Har kopplat in den helt själv utan nån jädra instruktionsbok! I'm fucking awesome. Lyckades slippa cirka 4 av de extra sladdar som följde med och nu funkar den perfekt.

this is it.

Why bother being your friend when you don't bother being mine.
You have lost your seat in my life, don't bother getting it back.
It is all to late to fix what you have fucked up.
You can not survive in this world without friends.
Remember that when you are all alone.
Because if you keep this going, you will be.
Don't take your friends for granted.

Dethär vill jag se!!

2011-09-18_11_11 (MMS)

Dethär vill jag se!!


smygtröttsmyglycklig

3av3

RSS 2.0