Withering Thights

by Louise Rennison. Creator of Gerogia Nicholson.
Det verkar tydligen som att denna nya bok ska handla om Georgias kusin Tallulah som ska på teaterläger under sommaren. Hon beskriver sin drömkille såhär:
"Alex had everything a dream boy should have. Back, front, sides. A head."
Kan det bli bättre? :D
Här är en del av boken som man kan läsa på hemsidan:

Gillar sista linen ;)

Boken släpps den 8 Juli och går att köpa på amazon.com
NAJS!



You need to be able to love yourself.

Yey idag kom min Charlieissocoollike tröja :D

Puss och kjam och gattis!

Gissa vem som ringde mig igår??? Jonas från Bandit. Vette tusan om jag va med i radion oxå :S Men han bara:
Grattis Julia, du har vunnit två biljetter till Getaway Rock Festival!
Där ser man vad om kan hända när man svarar på en meningslös blankett med två frågor på en banditfest ;) Men kan tyvärr inte se festivalen för jag jobbar då, dessutom är det typ inga band som jag lyssnar på :P Hade vart lite coolt att se Slash dock. Men men, säljer iaf biljetterna till Tom för 3000 spänn ;) Så jag blir rik nu ;D För dom ska jag nog köpa mig en ny mobil, för den gamla håller på att ramla sönder...
Men nu ska jag iaf ner till sjön och bada :D 22 grader! ;)
PLUMS!
Min asnicea Destine tröjja;)

Burn me to the ground but you cant stop me.

jag är uttåkad...och har abstinensbesvär! Inte kul. En hel helg på landet utan syrran är jobbigt. Måste socializa! Ghaad! Men men får väl ta att försöka överleva och blogga istället.
Det va iaf mysigt på landet och jar har busat med kusinerna. Åkt båt har jag oxå gjort. DET ÄR FAN DET BÄSTA SOM FINNS ATT GÖRA!  Speciellt när det är solnedgång och en enormt stor röd måne påväg upp:)
RajRaj in my heart♥






Imorron blir det tebax till jobbet, men ser iaf fram emot att träffa tjejjerna på onsdag och kolla på premiären av Eclipse! :D Blir grymt!
Skönt när folk säger vad dom menar...

Sol, vind och vatten

Ännu spelar syrsor
till vindarnas sus
Ännu rullar kulorna
på skolgårdens grus
Och än strålar solen
på brunbrända ben
Ännu ruvar fåglarna
fast timmen är sen

Det finns tid till försoning
innan dagen är förbi
För jag tror, jag tror på friheten
jag lever i
Och är det inte verklighet
så drömmer jag 

Sol, vind och vatten är
det bästa som jag vet
men det är på dig jag
tänker i hemlighet
Sol, vind och vatten
höga berg och djupa hav
Det, är mina drömmar vävda av

Jag vill veta vägen
till herdarnas hus
Jag behöver att omges
av en ledstjärnas ljus
Det skymmer vid sion
och natten blir sval
Men än doftar blommorna
i skuggornas dal

Det finns tid till försoning
innan natten slagit ut
För jag tror, jag tror att livet
får ett lyckligt slut
Och är det inte verklighet
så drömmer jag

Sol, vind och vatten är
det bästa som jag vet
men det är på dig jag
tänker i hemlighet
Sol, vind och vatten
höga berg och djupa hav
Det är mina drömmar vävda av

Sol, vind och vatten
höga berg och djupa hav
Det är mina drömmar vävda av
Mm, Ja, det är mina drömmar vävda av

Hi, I'm from California. Or am I?

Tänkte blogga när jag kom hem inatt, men då ville inte sidan funka...:/
Kom iaf hem vid strax före tre från en grym kväll på Harry B James. Det va banditfest och Plan Three spelade! Grymtgrymtgrymt! Gillade skarpt stämningen och banditfesten överträffade mina förväntningar! Har velat gå på banditfest sen jag var 12 år. Så nu äntligen! Hälsade på Peter och trånade efter Jacob(hehe(a)). Träffade en massa annat skoj oxå såklart, och kvällen blev riktigt lyckad :D
Nu kanske ni undrar vad tusan jag gör uppe så tidigt fast jag är ledig. Eller asså klockan är 07.23, om ni undrar.
Men det är så att nu bär det av till världens bästa ö. Holkskär! Det är mitt land och bästa stället på jorden. Där ska vi
fira midsommar med jordgubbstårta och en midsommarstång som är 20 cm hög(Y). Sen blir det bus med kusinerna
och båtåkning. YEY! Har inte vart där på ett år, längtar!
Så vi ses om ett tag, kommer hem på söndag så får se om jag orkar blogga nåt då:)

Sara som fiskar mot kalvholmen, typ 2 år sen.

Bästa ursäkten att inte visa leg!

Nåt som du kan använda Anna ;) och ni oxå Emelie och Bea ;) Och Elinda ett litet tag till :P oj va små alla mina vänner är :P (a) hihi Kolla efter 2.30!

Happy-meter

Jag har kommit på att meningen med livet kanske inte är något superstort mål eller vad nu folk inbillar sig. Jag tror att alla människor har som en slags lyckomätare i sig. Varje gång något man blir glad över eller mår bra händer så fylls den med lite lycka. Händer något jättebra så fylls den mycket. Därför tror jag att det är viktigt att uppskatta och ta vara på de små bra sakerna så att mätaren så att säga "stays fresh". Jag tror att meningen med livet är att hålla lyckomätaren i balans och inte låta dåliga saker dra ner den. Att må bra och vara lycklig är helt enkelt det bästa! Som min header säger:
ENJOY THE LITTLE THINGS
Tänk livet som ett litet spel som Super Mario, man ska fånga de små lyckopengarna och de stora Power-upsen i livet.

När det blir sommar

Nu kan man verkligen känna sommaren ute. Va precis ut och vattnade blommorna och vad ser man då sticka fram om inte en massa smultron :) mums

Itchy Daze

Grymt band jag hade glömt :) hoppas dom spelar nånstans i sommar :)
Anna dom lär vara något för dig :D Lyssna hela albumet på Spotify :)

The Falcon's Malteser

Tredje boken jag läst klart nu i sommar, man hinner med mycket när man åker tåg i enonhalv timme varje dag...
Den är iaf skriven av Anthony Horowitz. Han har även skrivit alla böcker om mini James Bond, Alex Rider. Finns även på film som Stormbreaker, spelad av schnöggingen Alex Pettyfer. Som även snart ska vara med i den moderna versionen av Skönheten och odjuret, Beastly.
Boken handlar iaf om hur 13 åriga Nick hamnar i ett mysterium med världens farligaste superskurkar. Den är rolig, klurig och spännande. Men jag köpte boken för några år sen och den är nog för lite yngre än mig, men det roliga är oxå att den utspelas i London, vilket man känner igen många av ställena de är på :)
Den får 3 st solar :)


The Short Second Life Of Bree Tanner

Tänkte skriva klart allt nu när jag ändå håller på.
Denna bok är iaf skriven av Stephanie Mayer som har skrivit The Twilight Saga. Den handlar om den nyfödda vampyren som överlevde efter slaget i Eclipse(som snart kommer på bio, yey). Den handlar om dagarna innan slaget då hon som 3 månader gammal bekantar sig med vampyren Diego. Tillsammans börjar de att tänka på vad som egentligen är i görningen och varför de blev skapade. Riktigt bra, fats kort. Bara 200 sidor. Läsvärd som ett extra tillägg till Twlight serien :)
Den får 4 st solar :)


Dear John

En annan sak som jag har lovet att skriva om ja.
Dear John såg jag på bio i onsdags med Anna och Fräddi. Den va grymt bra och vi grät allihop lit i ögat. Med grymma Amanda Seyfriend och heta Channing Tatum kan denna sorgliga kärlekshistoria inte bli bättre. Intensiv direkt kärlek som sedan måste klara sig på avstånd genom brev, kan det bli mer hjärtekrossande? Samma författare som till boken The Notebook, Time Travellers Wife och The Last Song. Regisserad av Lasse Hallström som har gjort både Casanova Chocolate och Gilbert Grape. Han har även regisserat Alla vi barn i Bullerbyn för er som inte visste det.  Så värd att se! GO NOW!
5 solar! :D

Everlasting Love

Get up get up get up, you better get up!

Ska se detta grymma band igen nu på tosdag på Harry B James då det är Banditfest! Min första, yey! :D
PLAN THREE - FREAK SHOW

Göteborgska

Jag och Anna kom i helgen på hemligheten i att prata göteborgska. Man säger bara det andra ordet i meningen överdrivet låååååångt. Som exempel:
Det VAA så
Så ÄÄR det
Vi SKAA gå nu
Vad HAAR du gjort
Fattar ni? Lätt va ;)
Gillar "Ursäkta" HAHA

The same thing goes in the freakshow!

Asså en cool grej som rockstjärnor kan göra är att få sina fans att göra vad fan som helst. Säger dom att alla ska sitta, så gör dom det. Säger dom skrik, skriker alla, säger dom HOPPA. Gissa vad alla gör då?? Så jävla coolt, dom är som gudar. Skulle dom be om annat skulle säkert alla göra det oxå! På PierPressure hoppade alla faktiskt så att piren gungade. No shit.
Anna har idag upptäckt något underbart! Det är så att Destine ska spela i Stockholm snart igen! På festivalen MoshPit Open 2010 i September. Enter Shikari kommer oxå :) Och några fler jag inte vet vilka det är. Men man kan önska band på deras Spacewook sida, så hoppas dom kan lura hit Zebrahead eftersom att deras konsert blev inställd...jävla skitklubb som gick i konkurs...
Varför måste föräldrar ringa varenda jävla eftermiddag mitt när man kollar på nåt skitspännande program och verkligen ha INGET VIKTIGT ALLS att säga???? Varför är det då? Och varför blir de sen arga för att man inte svarar ordentligt eller ens vill prata?
Idag åkte iaf syrran iväg till Frogs'-legs-a-gogo land där hon ska vara i tre veckor. Hoppas hon får det grymt:D
Såg precis en annan grym sak! Louise Rennison som har skrivit Fabbity-Fab Confessions of Georgia Nicholson ska släppa en ny bok! :D Som heter inget mindre än Withering Thights! Låter den inte bara helt underbar?? :D Ska köpa snabbast possible!

Hush, Hush

En grym ny bok skriven av Becca Fitzpatrick. Kommer förmodligen bli nya Twilight, förrutom att denna handlar om fallna änglar. På svenska heter den Fallen Ängel. Den är jättebra. Spännade, med an massa kärlek och åtrå. Verkligen läsvärd! den får av mig 4, 5 solar(vilket jag kommer att gradea alla böcker jag läser i sommar i)
, 5

Det jag och Emelie skulle hitta på

Det va så att vi skulle först äta tacos hos mig. Eller asså vi gjorde det. Sen åkte vi in till humlegården och träffa Emelies kollegos på Sisters med kompisar som satt och åt ost och kex i Humlegården. Eftersom jag och Emelie var "mätta" så sa vi "nej tack" (A) Sen så drog vi vidare till skeppsbron där Salem Al Fakir spelade, vi såg inte så värst mycket. Men det va kul ändå :) Så sen gick vi och satte oss vid IKEAs typ bar vid vattnet. Där vi lyckades beställa in öl till Emeliten oxå ;) Sen visste man inte om det va ölen eller vattnet som gungade :P
Där bort nån stans va krullet! ;) (och det va inte jag för en gångs skull)
Sen på slussen såg jag det hemskaste man typ kan klä sig i. INTE OKEJ! Jag lyckades iaf smygfota "mycket diskret" och INTE ALLS med blixt...(A) Se och häpna!

A picture says more than a thousand words. Sure, but far from everything.

Kom precis hem från götet där jag och Anna har vart sen i lördags. Vi va på lördagen på LiseNberg och flippade ur. På söndagen va det PierPressure som va så jävla grymt! Helt sjukt drag det blev där tillslut! :D Band som 30 seconds to Mars, Paramore, Destine, Johnossi och The Sounds. Jag har oxå blivit kär i sångaren till Plan Three som heter Jacob. Helt sjukt grym röst och het som få!
Här är några av mina egna bilder från PP:
Ape Rape Eacape
Dead by April
You Ate My Dog
Jacob, Plan Three
Destine

The Sounds

Takida

30 Seconds To Mars, BÄSTA BÄSTA BÄSTA!

Paramore, Jag fånga ett av deraas plektrum oxå! :D

Johnossi, grymma dom va!


Dom va så grymma! Får rysningar när jag ser denna video.
Här kommer några fula bilder från Liseberg och resten av helgen:
Packning
Hit åkte vi jätterätt(Y) VALBARD
Växlande molninghet, FO SHO!
Pör The Döwg
Det är nästan omöjligt att åka Balder utan att få dubbelhaka!
Anna och Jag
Nån random från London med backstage-pass till Paramore och jag och Anna
Man måste dricka mjölk efter PP, det är tradition!
Det är svårt att gå på spåret mitt i natten när man han stört ont i fötterna! Med min snodda All Time Low poster :)
Mitt Paramore plektrum! :)
Grym helg vi har haft! Vi har INTE åkt för långt med spårvagnen. Vi har INTE tagit fel spårvagn. Vi har INTE blivit stoppade i dörren till en pub. Vi har INTE gått vilse. Vi har INTE haft ont i fötterna och vi har heller INTE asgarvat åt göteborska eller härmat dom. Det haaaaar vi inte!
Nu när jag är klar med detta inlägg orkar jag inte skriva mer om det jag lovat förut att jag ska skriva om...Så jag tar det en annan gång ;)(A)
Men vet ni vad jag såg händer på torsdag? PLAN THREE SPELAR PÅ HARRY B JAMES! Jag ska så gå! wihoo! och snart ska jag köpa biljetter till All Time Low :D

Do you have any english in you?

Ska blogga längre imorron:)...om jag hinner(A)
Men då ska jag iaf skriva om:
  • Dear John
  • Hush Hush
  • The short second lif of Bree Tanner
  • Vad jag och Emelie ska hitta på imorron
  • Pier Pressure
  • En överraskning ;)
You better look forward to it! ΨMuahahaΨ

Today is so not my day

FUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFCUKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFCUKFUCKFUCKFUCKFUCK
FUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFCUKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFCUKFUCKFUCKFUCKFUCK
FUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFCUKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFCUKFUCKFUCKFUCKFUCK
FUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFCUKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFCUKFUCKFUCKFUCKFUCK
FUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFCUKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFCUKFUCKFUCKFUCKFUCK
FUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFCUKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFCUKFUCKFUCKFUCKFUCK
FUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFCUKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFCUKFUCKFUCKFUCKFUCK
FUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFCUKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFCUKFUCKFUCKFUCKFUCK
FUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFCUKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFCUKFUCKFUCKFUCKFUCK
FUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFCUKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFCUKFUCKFUCKFUCKFUCK
FUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFCUKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFCUKFUCKFUCKFUCKFUCK
FUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFCUKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFCUKFUCKFUCKFUCKFUCK
FUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFCUKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFCUKFUCKFUCKFUCKFUCK
FUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFCUKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFCUKFUCKFUCKFUCKFUCK
FUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFCUKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFCUKFUCKFUCKFUCKFUCK

...per...?....GESSLE!

Hahah BÄSTA :D

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...

För er som inte har koll så började jag på mitt sommarjobb idag. Jag ställde klockan på 4.30(!!!!) och tog tåget som gick 5.38. Va framme i Bromma en timme senare, men började inte förrän sju.
Jag har städat i gamlingars lägenheter och grupprum. Blir helt galen på alla jävla antika mattor som typ slits sönder om man dammsuger dom. OCH alla porslinsfigurer som finns ÖVERALLT!. Men men, Ill live...Only 27 days left, yey...
Sen åkte iaf Bea och jag hem hit och kolla på en grym film med Joseph Gordon-Levitt. Den hette The Lookout, ascool:)
Igår kollade jag första avsnittet av True Blood. Verkar bli riktigt bra, tänkte kolla ett avsnitt varje kväll nu innan man somnar:) Tänkte även läsa böckerna i sommar på min långa färd till jobbet, typ det bästa med det hela :)
Fast just nu läser jag The Short Second Life Of Bree Tanner. Som är en lite bi-novell till Eclipse. Som vi btw köpte biljetter till idag :) Har läst typ halva boken och blir väl klar med den imorron eller på onsdag, då det även är Zebrahead på The Cave :D
Matdaxxxx :D

Backen ligger på plats

Haha Anna jag hitta det ;)

Abs- and pacs-olutely!

Ojojoj nu va det ett tag sen jag skrev nåt och sommarlovet kör för full gång!
"Att ö-luffa eller öl-luffa?"
Men ska försöka sammanfatta allt så gott det går:
Onsdag
Hmm jag hade en lektion vilken jag bara satt och läste på medan alla andra redovisade. Jag läste boken HushHush
som var helt stört bra :D Ska lägga in en recension snart.
Sen åkte jag hem och läste ut boken och sov lite. Tog sen en öl på Medis med Tom och sen mötte jag upp tjejjerna och vi
kollade på den Improviserade Schlagerfestivalen (igen). Den va askul hahah, vad gjorde Liljeskär där egentligen? :O

Okej inte bästa bilden, men sjukt lika va dom :P
Torsdag
va ledig hela dagen så åkte och mötte Elinda i Forum och jag köpte en jättefin ring :) yey! Sen åkte jag in till staden och
träffa Emelie. Vi...jaa vad gjorde vi? Vi snacka en massa och Harry hade mina fingrar som tuggleksak :/. Sen gick vi till
Banér och köpte grejs och sen laga vi tacos. Mums :) Sen så åkte vi TUNNELBANA(tänk Tiffany Persson). Vi åkte till
slutstationen Hässelby strand. Där fanns typ ingenting, men vi hittade havet. Sen åkte vi hem igen och hade myskväll :)

Fredag
Dagen vi alla väntat på, dagen då det blirSommarlov!
YEY. Jag åkte iaf i spöregn från Emelie och hann precis i tid till skolan. Där babbla Marketta en massa om jag vet inte vad.
Sen va det Rambos tur att babbla i aulan innan det finally blev loooov:D Åkte då hem och kollade på Mr Beans semester.
Haha den är så rolig XD efter det så somnade jag och sov i nästan 2 timmar. Sen så fira jag studenten hos grannen där både
"snygg Viktor" från Idol(för länge sen) och kycklingen var ;)HAHA, jag höll på att dö XD
Sen kom Adde och Anna hit och vi vandra upp till Preem för att köpa cider, vilket dom inte hade, så det fick bli öl istället.
Sen bar det av till Frida som fyllde 18. Där dansa vi som galningar hela natten:D Anna och jag satt inte ner på hela kvällen.
Vi dansade non stop 22.00- 04.00. Då bar det av till bussen som skulle gå om 50(!!!) minuter. Så vi fick stå i morgonspöregnet
och bli blöta. Men men. Somna iaf vid 05.30 typ och...


Lördag
...vaknade vid två då klockan ringde. Då blev det pannkisar med sylt :) Sen forum en snabbis och nu så är vi ikapp tiden.
Ikväll kommer Fräddi, Adde, Erik och Alex hit. Sen ska vi till HoneyHoney och sen får vi se vart kvällen leder ;)
Grymt bra start på lovet säger jag iaf!


Kvinnan har många fel. Mannen har endast två; Fel är allt han säger och allt han hittar på.

Kom nyss hem från den Improviserade Shlagerfestivalen framför slottet :) den va inte lika bra som igår, men ändå askul :D Ska gå imorron oxå tänkte jag. Då är det ju final!
Innan dess blev det bullbak av gammelfarmor Signes hemliga recept på kringlor. MUMS!
Många har dock undrat vad jag gjorde när degen jäser och då ska jag säga till er besvikelse att jag läste. Kunde dock ha hänt annat om det hade vart så ;) Men boken jag läser är sjukt bra! Älskar den, har läst halva nu sen igår. Men jag tänker inte berätta vilken det är. Det kan jag göra sen när jag läst ut den så ingen spoilar nåt ;)
Imorron blire iaf skola i typ 2 timmar, skönt och sen får vi se vad som händer :)
Va bara tvungen att burna trädet när man fick chansen XD

See ya slaters!


Under kläderna är vi alla nakna!

Asså teatern va ju så grym. Helt hillääärious! Massa roliga artister och grymma låttitlar som:
Under kläderna är vi alla nakna
Cykla och va glad
När solen går ner blir det mörkt
Kan inte alla bara dö
Jag hyr ut min lägenhet
Sol, sommar och sand
och massa fler :)
Jag och Elinda ska gå imorron och på onsdag oxå! :D


Sorry för den dåliga kvalitén, men you get the picture ;)


The days that goes by unnoticed

Ska strax och kolla på Den Improviserade Schlagerfestivalen med Elinda. Hoppas den blir bra :D Den ät iaf ute, precis framför slottet :) Like the wiew.
Grisen är ju bara för desperat...snälla någon!
Funderar på att dra till ett nytt ställe som heter HoneyHoney på lödag. Det öppnade i lördags och då va det 800pers(!!!) där. Jättebilliga priser är det oxå. En stor stark 29kr, cider 34kr och glas vin 34 kr. Annars kan man ju bara föra där oxå. Fixar iaf in oss alla gratis till 23.30, tack vare min grymma kontakt ;)
Är totalpank. Snälla någon ge mig pengar innan jag behöver börja göra hushållssysslor:O


ChavOpoly, wanna play?

Score!

Va tydligen med lite i tvn när vi kollade på sommarkrysset ;)
Hörde för första gången oxå höstens idol vinnare. Erik, han är ju faktiskt rätt bra. Men kul för honom lixom att bara ha 12 åriga små tjejer till fans. Score lixom ;) HAHA
Här är vi i tv btw ;) efter 19.12 typ

Keep the change, you filthy animal!

Parkteatern visar imorron Den Improviserade Schlagerfestivalen klockan 20.00 på Stora Scenen på Skeppsbron.
Enligt hemsidan handlar den om:
Musikerna har inga noter och artisten ingen refräng. Istället är det publiken som blir hitmakare i ett av sommarens roligaste evenemang. En mustig, folklig, kärleksfull hyllning till musik och improviserad teater där ingen vet vad som ska hända i nästa ögonblick, allra minst de som står på scenen! Enligt konstens alla regler blir det kvartsfinal, semifinal, andra chansen och sista kvällen – final!
Tävlingen går till såhär:
Publiken skriver ett antal förslag på låttitlar. Konferencieren drar inför varje nytt framträdande en låttitel och kombinerar den med ett förslag på genre såsom till exempel country, schlager eller hiphop. Musiker, artister och dansare improviserar sedan, utifrån dessa förutsättningar, fram en låt. Tävlingen avgörs genom dueller och det är publiken som bestämmer vem som ska få gå vidare. Sista kvällen kulminerar allt i en storslagen final och hela tävlingens vinnare utses.
Verkar kul iaf tycker jag. Och gratis är det ju oxå ;) Vilka vill med?
Har btw precis fått en stalker från Frankrike på spacewook. Han gillar tydligen oxå Zebrahead och har precis flyttat till Stockholm. Och han vill träffa mig för att bli kompisar. Hur gör man med såna?

She is either dead or a robot

Lite scary. Idag när jag va och fira Erik så sa jag att jag skulle lära mig att jonglera i sommar. Jag kan redan lite, men skulle vilja vara bra lixom. Och sen kollade jag på tuben att Charlie har lagt upp ett nytt klipp där han lär sig jonglera. scaryyyyy...
Såg nyss btw, The Number 23. Va fett bra och värsta mindscrewer. Men absolut värd att se (Y)

Tala i synk för faan!

oj detta kommer bli endel...
Har ju inte skrivit nåt sen i torsdags och sen dess har det ju hänt endel. Ska försöka sammanfatta detta:
Torsdag
Gick till Sophia på hennes mottagning. Kände inte så många, men va kul iaf. En viss gris va där som jag diskret undvek. Dock hade en större gris andra planer. (oroa dig inte om du inte förstår, då ska du inte veta) Men vi gick iaf upp till bussen och mötte Adde och sen kom oxå asheta boxermannen gående. borde nog ha hälsat...men gjorde ju det senare iaf ;)...Sen åkte vi iaf till galen kväll på Clustret, Münchenbryggeriet. Sjukt mycke folk och grym stämning. Hälsade på min något förvirrade nya granne, en viss Kim(!!!!) va där och typ ALLA från nacka och fd nacka! Sen åkte vi hem och Adde sov hos mig. Skönt att börja sent dagen efter, 13.10 :)

Fredag
Hade typ ingen skola alls så åkte hem med Bea en stund och sen bytte man om för att gå på kusinens mottagning.
Det blev rätt kul, lekte med barn och åt god jordgubbstårta. En jättesöt bebis va där som gillade mitt halsband :)
Vi va väl där till nio typ och sen åkte jag hem till Bea där vi hade mysfilmkväll. Orkade dock bara se en hel film, eftersom
en viss person somnade...;) Vi kollade iaf på Tristan + Isolde. Grymt bra, med heta pöpel från bla Count of Monte Cristo.
James Franco och Henry Cavill. Började sen oxå se på Reign of Fire, med bla Cristian Bale. Somnade sen efter att ha dött
av garv från ett mess av Grisen XD

Lördag
Vaknade hos Bea och åt frukost i solen. Sen åkte vi in till stan för att shoppa klänningar och bikinis. Hittade inga bikinis,
men en jättefin klänning från Indiska som satt perfekt! och en shortsdress/playsuit från Indiska som jag letade efter i rätt
storlek i i 7st(!!!!!) H&M, tills jag hittade den på Götgatan. Men så nöjd jag är nu :D Kan inte hitta några bilder på deras sugiga
hemsidor, men ska lägga upp några sen när jag har dom på mig.
Vi åt iaf lunch på Muffin Bakery, yum! Sen mötte jag upp Emelie och vi shoppa lite på Götgatan innan vi åkte hem till henne
och kollade på en hemlig hemsida :D Imorron kör vi Sara :D

Åt iaf midda där och vi fick såklart skrattatacker utan ljud, vilket hör till " men jag kände Heath Ledger". Sen bytte jag om
till min snygga playpsuit, men vita mönstriga strumpbyxor, jeansskjorta, halsband och topshopklackar och vandrade bort
till Grönan där jag mötte Fräddi. Sen kollade vi på Sommarkrysset från andra raden och fick bingo alla gångerna!


Efter det gick vi hem till Emelie en stund igen och sen åkte vi och tog en öl på Snaps. Dit kom sen Amanda och Frida som fyllde 18
och company. Såg där att All time Low och Vampire Weekend ska spela på Debaser Medis. SKA SÅ SE DOM! YEY!
Sen drog vi till ett ställe i gamla stan, After. Senare kom oxå Alex. Dom andra drog vidare till Grodan, medan Alex, Fräds och
jag stannade kvar. Hur kan man bara ha EN tjejtoa!?!?!? En kul kväll blev det iaf! Nästa helg, då kör vi!!!
Sen va det lite boxermann på bussen oxå....
Idag, Söndag
Vakna vi 12 och åt sen lunch i solen. Sen åkte vi och firade kusinen Erik och åt bullar. Lånade en massa filmer av Tobbe, säker
30st. Blir najs i sommar :D Ska snart se på Number 23 med Sara och äta melon.


Hör av mig mer nästa vecka :) ♥




Happy in my mentalhealth!

Vill shoppa, shoppa, shoppa! Ska göra det i helgen :D Fast har typ inga pangar...Men vill iaf köpa en bikini och en klänning:) yey!
Plan Three ska spela på PierPressure oxå :D Yey! dom är grymma! såg dom när dom va förband till Takida för några år sen. Gröm!
Ikväll blir det slutskiva för Nacka och Värmdö. Två lokaler till kl 01.00, sen slår dom upp dörrarna och Nacka och Värmdö förenas! You all better watch out! Atm känner jag faktiskt inte att det är nåt som stoppar mig! Inte mitt fel att vissa beter sig så jävla schitzo! Nu kör vi!
"dance like nobody is watching"

"live like there is no tomorrow"

Nu är det bara en skoluppgift kvar som jag måste göra. Men är nog snart klar, har iaf skrivit halva. Sen är allt slut och
man kan börja tänka på sommaren och sig själv istället! Wihooooo

HYPER

huh?

vissa människor förstår man sig bara inte på!

A thousand hugs from ten thousand lightning bugs

Kom nyss hem från världens bästa Emelie :) Hann precis med tåget, fick springa.
Men vi har iaf snackat om det mesta, vad som hänt i helgen, ska hända i veckan och allt därimellan, med fokus på vissa föremål...
Vi gick iaf på myspromenad på Djurgården med Harry och såg på fina stockholm! ♥ Nu känns allt bra.
Här är iaf några av de senaste bilderna med kameran:
Karin är grym!

Nån som vet vad detta är? hitta den på gatan när jag gick hem idag:O
Notera att detta är Sean 8 års hand.

Love Stockholm♥

Söt du är då Harry

Va vi inte snälla mot dig Korven?
Klänning med barbent imorron? :)



Daydream

Klar med Geon nu, Fan va grymma vi är tjejjer :D
Vill bara till sommaren! Bara 8 dagar kvar!!! Funderar på att gå på slutskivan på torsdag oxå. Vissa chanser ska man väll inte ge upp? eller? ;)
sista chansen!
Spanien! Längtar!
Jag vet att detta är i en pool. Men en pool i SPANIEN!


Trying to catch you on the payphone

Nuså. Sista provet idag i skolan för denhär terminen. Naturkunskap. Miljö och energi. Men detta ska vi klara! Bajsiga är bara att jag skulle först inte behöva göra provet för jag va i England. Men sen svek hela klassen och gick inte alls. Så nu måste alla göra om det...helvete.
Sen blir det iaf lunch här med Fräddi och Adde, för sen ska vi göra klart vår grymma GEO-redovisning. Vi kommer äga, för vi impar på Markettis med våran grymma powerpoint. Inte svårt, men ser sjukt snyggt ut ;)
Sen blir det barnvakt till parvlarna tvärs över gatan. Sean och Scott.
Och efter det ska vi se om jag hinner åka in och kolla på repetitionerna av Stjärnsmäll i Vitabergsparken :)
Hoppas på att träffa Emelie oxå! Vi har en del att diskutera ;) :D
Nutilltåget. Wish me luck!

RSS 2.0