Keep the change, you filthy animal!

Parkteatern visar imorron Den Improviserade Schlagerfestivalen klockan 20.00 på Stora Scenen på Skeppsbron.
Enligt hemsidan handlar den om:
Musikerna har inga noter och artisten ingen refräng. Istället är det publiken som blir hitmakare i ett av sommarens roligaste evenemang. En mustig, folklig, kärleksfull hyllning till musik och improviserad teater där ingen vet vad som ska hända i nästa ögonblick, allra minst de som står på scenen! Enligt konstens alla regler blir det kvartsfinal, semifinal, andra chansen och sista kvällen – final!
Tävlingen går till såhär:
Publiken skriver ett antal förslag på låttitlar. Konferencieren drar inför varje nytt framträdande en låttitel och kombinerar den med ett förslag på genre såsom till exempel country, schlager eller hiphop. Musiker, artister och dansare improviserar sedan, utifrån dessa förutsättningar, fram en låt. Tävlingen avgörs genom dueller och det är publiken som bestämmer vem som ska få gå vidare. Sista kvällen kulminerar allt i en storslagen final och hela tävlingens vinnare utses.
Verkar kul iaf tycker jag. Och gratis är det ju oxå ;) Vilka vill med?
Har btw precis fått en stalker från Frankrike på spacewook. Han gillar tydligen oxå Zebrahead och har precis flyttat till Stockholm. Och han vill träffa mig för att bli kompisar. Hur gör man med såna?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0